Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Μπακογιάννη: «Συνυπεύθυνοι όλοι οι Έλληνες πολιτικοί»

      
Μπακογιάννη: «Συνυπεύθυνοι όλοι οι Έλληνες πολιτικοί»βέβαια», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της σε γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο και τόνισε πως «εμείς οι πολιτικοί, και μεμονωμένα και συλλογικά, πρέπει να κοιτάξουμε τους Έλληνες στα μάτια να τους πούμε τι είναι αυτό που δεν πετύχαμε, που κάναμε λάθη».


Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας έκανε ξανά έκκληση στα ελληνικά κόμματα, με εξαίρεση τα κόμματα της αριστεράς, να συνεργαστούν για την έξοδο της χώρας από την κρίση.
«Θεωρώ πως αν τα κόμματα συνεργαστούν θα είναι και για τους Έλληνες πιο εύκολο και θα δώσουμε και στους εταίρους μας την αίσθηση ότι τώρα θα κάνουμε σοβαρά τη δουλειά μας», επεσήμανε και περιέγραψε ως πολύ δύσκολη την κατάσταση στην Ελλάδα.
«Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ένας αγώνας για επιβίωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ μίλησε και για τους νέους που εγκαταλείπουν τη χώρα και μεταναστεύουν στο εξωτερικό όπως συνέβη και τη δεκαετία του '60.
«Σήμερα φεύγει το καλύτερο κομμάτι της νεολαίας μας. Σήμερα φεύγει η ελίτ. Άνθρωποι μορφωμένοι που μιλάνε τρεις γλώσσες, που έχουν σπουδάσει στη Γερμανία και στην Αμερική. Και αυτό είναι το χειρότερο για εμάς», είπε συγκεκριμένα.
Απευθυνόμενη μάλιστα η κα Μπακογιάννη στους Βαυαρούς τόνισε πως είναι προς το συμφέρον και της Γερμανίας και της Ελλάδας να βοηθηθούν τώρα οι Έλληνες.

new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...