Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Από το "ΟΧΙ" στο έπος του νεοσκοταδισμού


thumb
Έχουμε και λέμε: η εποπτεία δεν απειλεί την εθνική κυριαρχία, οι προσπάθειες και οι θυσίες αποδίδουν, οι καταθέσεις και τα ασφαλιστικά ταμεία δεν κινδυνεύουν, και η τρόικα έρχεται μόνιμα στην Αθήνα για να δοθεί ένα τέλος στην τηλεοπτική «δραματοποίηση» με τις τακτικές της επισκέψεις («έρχεται η τρόικα! Συναγερμός στην κυβέρνηση!»). Α, και πάνω απ’ όλα: ο Ράιχενμπαχ αγαπάει την Ελλάδα!
Ειδικά για τους αναγνώστες μας, το «Π» δημοσιοποιεί σήμερα το αποτέλεσμα της ειδικής εξέτασης με τεχνολογικά υπερεξελιγμένο μοντέλο ανιχνευτή ψεύδους στην βάσανο του οποίου υπέβαλλε τις παραπάνω πολιτικές διαβεβαιώσεις των «σωτήρων» και «πατριωτών» της κυβέρνησης και αποκαλύπτει τις φράσεις, τα φωνήεντα και τα σύμφωνα που «μαγκώθηκαν» εκ παραδρομής, πάνω στη ρίγη από τη συγκίνηση για τη σωτηρία και την έναρξη μιας «νέας εποχής» για τη χώρα:
Η εποπτεία δεν απειλεί την εθνική κυριαρχία, αλλά ολοκληρωτικά την ακυρώνει, οι προσπάθειες και οι θυσίες σας αποδίδουν προς όφελος της Μέρκελ, οι καταθέσεις και τα ασφαλιστικά ταμεία καρά – κινδυνεύουν και η τρόικα έρχεται μόνιμα στην Αθήνα για να δοθεί ένα τέλος στην τηλεοπτική «δραματοποίηση» και να γίνει κτήμα της συνείδησης όλων «ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο». Α, και πάνω απ’ όλα ο Ράιχενμπαχ (α)γα@*#ει την Ελλάδα!
Από το ηρωικό Έπος του ’40 περνάμε στο έπος της εγκληματικής βλακείας, του ψεύδους και του νέου σκοταδισμού. Μια ανθρωπιστική προσφορά του Γεωργίου Παπανδρέου του Β’ στην Ελλάδα και
ολόκληρη την οικουμένη…
to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...