Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

«Από την υποταγή περάσαμε στην συνθηκολόγηση»


«Από την υποταγή περάσαμε στην συνθηκολόγηση»

«Από την υποταγή περάσαμε στην συνθηκολόγηση». Με τα λόγια αυτά χαρακτήρισε, μιλώντας στο kentrinews.gr, κορυφαίος πολιτικός παράγοντας, την συμφωνία-χρεοκοπία για τη χώρα μας. Και δυστυχώς περί αυτού πρόκειται: η Μέρκελ ήθελε να αλλυσοδέσει την Ελλάδα για τις επόμενες δεκαετίες και ο Παπανδρέου και συμφώνησε και πανηγυρίζει γι΄ αυτό!Είναι προφανές όμως όσο περνούν οι ώρες και μαθαίνουμε τι ακριβώς συνέβη στις Βρυξέλλες, παρά τις άοκνες προσπάθειες των γνωστών θεσμικών και εξωθεσμικών κέντρων, πως η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αλλά και η πλειοψηφία των βουλευτών δεν συμμερίζεται την θριαμβολογία και τους πανηγυρισμούς του πρωθυπουργού και των συνεργατών του.
Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, όταν η κυβέρνηση και ο προπαγανδιστικός της μηχανισμός προσπαθούν να μας πείσουν ότι η μείωση του χρέους στο 120% του ΑΕΠ που θα έχει η χώρα μας το 2020, όσο δηλαδή ήταν το 2009 είναι…εθνική επιτυχία!

kentri news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...