Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Επίθεση Καρατζαφέρη κατά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Μέρκελ

 

Επίθεση κατά της Γερμανίας και της καγκελαρίου Μέρκελ για τη στάση της στην πρόσφατη Σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες έναντι των αδυνάμων οικονομικά χωρών, αλλά και κατά των δυο μεγάλων κομμάτων, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Από τη Σαλαμίνα, όπου περιόδευσε σήμερα, στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κ. Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στη Γερμανία, υπστήριξε ότι «είναι η μεγαλύτερη διαφθοροποιός χώρα της Ευρώπης, μας χρωστάει πολλά, και ό,τι έχουμε αγοράσει από τη Γερμανία συνοδεύεται από διαφθορά μίζες και υπερκοστολογήσεις».

«Η Γερμανία μας χρωστάει, και θέλει να αφαιρέσει το δικαίωμα ψήφου των χωρών που είναι σε επιτήρηση, και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο», τόνισε, ενώ αναφερόμενος στην καγκελάριο Μέρκελ, ειπε ότι «έχει ακριβώς την ίδια επιχειρηματολογία που είχε το 1942 ο Γκαίρινγκ».

Αναφέρθηκε ακόμη σε δύσκολες προσκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας και σε εκβιαστικά διλήμματα που, όπως είπε, τίθενται, και επιτέθηκε στα δυο μεγάλα κόμματα λέγοντας οτι «η κατάσταση της χώρας είναι εξαιρετικά σοβαρή και κρίσιμη, αντιμετωπίζουμε τη χειρότερη κρίση από την δεκαετία του ‘40 και ενώ η χώρα βαδίζει στην καταστροφή, έχουμε δυο πρωταγωνιστές της πολιτικής μας ζωής, που τσακώνονται, βρίζονται και αλληλοκατηγορούνται καθημερινά, αδιαφορώντας για την κρισιμότητα και την σοβαρότητα της κατάστασής μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...