Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

«Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα» τονίζει ο Πρωθυπουργός

thumb

Σίγουρος ότι οι πολίτες δε θα επιτρέψουν να υπονομευθούν οι θυσίες τους και η σημερινή σταθερότητα εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σήμερα το πρωί σε συνεργάτες του.
Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε στη ΝΔ, κατηγορώντας την ότι «επιδιώκει με την τακτική της να σταματήσει τη σταθερή πορεία μας προς τα εμπρός, την πορεία σωτηρίας και ανόρθωσης της χώρας» λέει χαρακτηριστικά.
Τόνισε μάλιστα ότι η ΝΔ «επιχειρεί να εξυπηρετήσει και αφανή συμφέροντα που θέλουν να ανακόψουν τις αλλαγές που φέρνουμε στη χώρα».
«Έτσι ήθελε να ερμηνεύσει το όποιο αποτέλεσμα. Ακόμη και με κίνδυνο να αποσταθεροποιηθεί η πορεία της χώρας», υποστήριξε, αν και όπως είπε αυτό το έχουν καταλάβει καλά οι πολίτες.
«Πιστεύω», ανέφερε χαρακτηριστικά, «ότι οι πολίτες δεν θα επιτρέψουν σε εκείνους που αφού μας οδήγησαν στο χείλος της χρεοκοπίας λιποτάκτησαν, να υπονομεύσουν τις θυσίες των Ελλήνων, τη σημερινή σταθερότητα αλλά και το ομαλό μέλλον της χώρας».
«Έχουμε χρέος να μη καταστούμε όμηροι τυχοδιωκτικών πρακτικών. Κι αν χρειαστεί να μιλήσει ο λαός για να καταδικάσει την πολιτική αποσταθεροποίησης της χώρας, αυτό θα γίνει. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...