Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Πεταλωτής: "Κανένας εκβιασμός από τον πρωθυπουργό"

Απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης
«Δεν υπήρχε κανένας εκβιασμός του πρωθυπουργού», κατά τη διακαναλική συνέντευξη, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης .

«Είναι η πιο ειλικρινής προσπάθεια που έγινε ποτέ από πρωθυπουργό να εξηγήσει τι συμβαίνει και τι θα συμβεί αν κάτι δεν πάει καλά»,δήλωσε ο κ. Πεταλωτής και πρόσθεσε: «Επειδή παραμένει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, το καθετί που μπορεί να διασαλεύσει τη σταθερότητα της πορείας προς την έξοδο, μπορεί να αποβεί και μοιραίο για τη χώρα μας» και εξήγησε ότι δεν υπάρχει καμία στροφή στην πολιτική της κυβέρνησης και ότι εκείνη λέει ότι ο «Καλλικράτης» θα έπρεπε να είναι το κέντρο συζήτησης.

Βρισκόμαστε και σήμερα σε μια ιστορική καμπή, γιατί δίνουμε τη μάχη για την απελευθέρωση της χώρας από κάθε είδους δουλεία και επιτήρηση, επισήμανε από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Σε "πανικό" του πρωθυπουργού αποδίδει η ΝΔ τη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου και τον κατηγορεί ότι "προσπαθεί να θέσει εκβιαστικά διλήμματα στον ελληνικό λαό για να αποφύγει την ήττα στις αυτοδιοικητικές εκλογές".

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά από την Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την οποία "πρώτη φορά ένας πρωθυπουργός, βέβαιος για την ήττα του, απειλεί τον λαό και εκβιάζει".

Καταδίκη των δυο μεγάλων κομμάτων, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και ενίσχυση του ΚΚΕ, ζήτησε από τους ψηφοφόρους η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξή της στον Περισσό, ως απάντηση στη διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου.

Η κα Παπαρήγα χαρακτήρισε εκβιασμό προς το λαό το δίλημμα που έθεσε ο πρωθυπουργός: ή στηρίζετε την πολιτική που ακολουθείται ή έχουμε πιθανότητα εκλογών.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου για απόπειρα χειραγώγησης της κοινής γνώμης, που οδηγεί πολλά χρόνια πίσω τον πολιτικό μας πολιτισμό και τόνισε την ανάγκη να καταδικαστεί η κυβέρνηση στις επικείμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...