Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Ενίσχυση 1 δισ. ευρώ στους αγρότες

Ενίσχυση 1 δισεκατομμυρίου ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τους αγρότες, ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Σκανδαλίδη, μέχρι τις 30 Οκτωβρίου θα πληρωθεί το 50% της ενιαίας ενίσχυσης προς 750.000 αγρότες και είναι ένα ποσό που φτάνει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ ενώ άλλο τόσο θα δοθεί μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Συνολικά μέχρι τον Ιούλιο του 2011 αναμένεται να δοθούν 3,6 δισεκατομμύρια ευρώ προς τους αγρότες, χρήματα που αφορούν τις κάθε είδους ενισχύσεις, ακόμη και εκκρεμότητες από το 2006.

Ταυτόχρονα, ο υπουργός ανακοίνωσε πως αναβαθμίζονται οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης των αγροτών, ενώ θα υπάρχει και ένα τηλεφωνικό κέντρο άμεσης ενημέρωσης για ότι απασχολεί τους αγρότες.

Τέλος, στην κάρτα του πολίτη θα ενσωματωθούν και τα στοιχεία των αγροτών που θα υπάρχουν στο νέο μητρώο αγροτών που θα είναι έτοιμο τον Αύγουστο του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ασφαλισμένοι ΕΟΠΥΥ: Πώς μπορούν να δουν τον προσωπικό φάκελο υγείας τους

Ο ΕΟΠΥΥ, στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει προς τους ασφαλισμένους και τους παρόχους υγείας διαθέτει τη δυνατότητα...