Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

«Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία»

Παρουσία του υφυπουργού Εργασίας, Βασίλη Κεγκέρογλου, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση, του αρχιεπισκόπου Κρήτης, Ειρηναίου, της νομάρχου, όλων των βουλευτών του νομού, του δημάρχου καθώς και εκπροσώπων των στρατιωτικών αρχών γιορτάστηκε σήμερα και στο Ηράκλειο η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου.

«Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα μνήμης και τιμής. Ο λαός που δε διατηρεί τη μνήμη του είναι καταδικασμένος να πεθάνει», τόνισε ο κ. Κεγκέρογλου, μετά την παρέλαση.

Σήμερα, επισήμανε , είναι περισσότερο επίκαιρο το μήνυμα αυτό, καθώς, μέσα από δύσκολες συνθήκες, προσπαθούμε να διατηρήσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία και να κρατήσουμε ζωντανή την πατρίδα μας. Τα δύσκολα, συνέχισε, έχουν περάσει, οφείλουμε όμως να ολοκληρώσουμε αυτή την πορεία με επιτυχία και οι καρποί της επιτυχίας αυτής να έρθουν στους ανθρώπους που έχουν υποστεί περικοπές και έχουν ζήσει δύσκολες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...