Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Επίθεση ΝΔ σε Παπανδρέου και Πάγκαλο

Βολές κατά του  πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θόδωρου Πάγκαλου, εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου, περί πιθανής αναδιάρθρωσης του χρέους.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος, σε δήλωσή του επισημαίνει πως ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, αποκλείει το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους, επισημαίνοντας μάλιστα, πως τα σενάρια αυτά προέρχονται από εκείνους που δεν θέλουν την επιτυχία μας.

Ο Θόδωρος Πάγκαλος όμως, με τις σημερινές διαδοχικές του δηλώσεις, ότι «μπορεί να επιδιώξουμε αναδιάρθρωση του χρέους κλπ, δημιουργεί μείζον θέμα για τη σταθερότητα της ελληνικής οικονομίας και του ευρώ.

 «Είτε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου επενδύει στη χρεοκοπία της χώρας, όπως λέει ο ίδιος ο πρωθυπουργός για όσους μιλούν για αναδιάρθρωση του χρέους, είτε άθελά του ο κ. Πάγκαλος, αποκάλυψε στον ελληνικό λαό το πραγματικό περιεχόμενο και το σκοπό του πρόσφατου εκλογικού εκβιασμού του κ. Παπανδρέου», τονίζει ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Η Ρηγίλλης ζητά από τον πρωθυπουργό, ή να αποπέμψει άμεσα τον κ. Πάγκαλο ή να πει όπως τονίζουν χαρακτηριστικά στη ΝΔ, «όλη την αλήθεια για αυτά που κρύβει πίσω από τον πολιτικό εκβιασμό του για εκλογές και άθελά του αποκάλυψε σήμερα, ο κ. Πάγκαλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...