Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λυκούδης: Η κυβέρνηση θα υπογράψει ό,τι της ζητηθεί για να κλείσει η αξιολόγηση

Την εκτίμηση ότι δεν πρόκειται να γίνουν σύντομα εκλογές διατύπωσε ο Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας στον ρ/σ ΒΗΜΑ FM, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όλο το προηγούμενο διάστημα, όποτε υπήρχε τέτοια ερώτηση, έλεγα ότι θεωρώ ότι η κυβέρνηση θα κάνει το οτιδήποτε ώστε να κλείσει την αξιολόγηση, κατά τη γνώμη μου, υπογράφοντας ό,τι της ζητηθεί. Διότι πέρα από το γεγονός ότι ελπίζει ότι στο μέλλον κάτι άλλο μπορεί να συμβεί που θα την βοηθήσει, έχω και τη γνώμη ότι αυτή η ομάδα που σήμερα κυβερνά τη χώρα, της αρέσει που την κυβερνά και θέλει να συνεχίσει».
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του Ποταμιού, αναφέρθηκε διεξοδικά στις εξελίξεις στην ευρύτερη Κεντροαριστερά και υποστήριξε πως μια συνετή πορεία της θα έπρεπε να είναι πορεία προς την ενοποίησή της και την διαμόρφωση συνθηκών για να παρέμβει στην ελληνική κοινωνία με
πιο αποφασιστικό τρόπο και πιο ισχυρή παρουσία.
«Από την ώρα που δεν το κάνει, διότι δεν μπορεί να ξεπεράσει τις παθογένειές της, νομίζω ότι ο ιστορικός του μέλλοντος, εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση -που εύχομαι να μην συνεχιστεί και επ’ αυτού προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να αλλάξουν τα πράγματα- θα πει ότι δεν ήταν στο ύψος των αναγκών και των περιστάσεων», τόνισε και πρόσθεσε: «Αν πάνε έτσι όπως πάνε τώρα τα πράγματα, δεν θα αποφύγουμε το νέο δίπολο και δεν θα αποφύγουμε την επανάληψη ενός πολιτικού φαινομένου που χαρακτήρισε την Ελλάδα όλες τις προηγούμενες δεκαετίες. Δηλαδή, η λογική των δύο ισχυρών μονομάχων οι οποίοι βαδίζουν προς το μέλλον με την κλασσική λογική «φύγε εσύ να έρθω εγώ». Όσο για τη δική του στάση, είπε ότι σε αυτό το δίπολο θα είναι εκτός.
Όσον αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη ότι δεν υπήρχε συμφωνία στο πρόσωπό του για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο κ. Λυκούδης σχολίασε ότι υπήρξε και σαφής πρόταση και συνεννοήσεις επί της προτάσεως. «Αλλά θα ήθελα να μείνουμε μέχρι εδώ. Βεβαίως, ο κ. Κουβέλης δίνει κάποιες ερμηνείες δικές του. Ξέρετε, στην άσκηση της πολιτικής μερικές φορές τα πράγματα απλώνονται με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να χάνονται τα ίχνη της αλήθειας. Ίσως είναι μια επιλογή. Δεν ξέρω, τι να σας πω! Πάντως αυτά που σας λέω είναι έτσι όπως σας τα λέω», υπογράμμισε.
 http://www.topontiki.gr/article/209963/lykoydis-i-kyvernisi-tha-ypograpsei-oti-tis-zitithei-gia-na-kleisei-i-axiologisi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!