Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η αυθεντική εκπρόσωπος του φαύλου-διεφθαρμένου κράτους της Ελλάδας, πάλι στις ΗΠΑ

'Αλλο ένα ''τουριστικό ταξίδι'' (μαζί και ''τουρίστες-συνεργάτες'') με κρατικό χρήμα, της υπουργίνας Τουρισμού Ελ. Κουντουρά στις ΗΠΑ. 'Αλλη μιά χαμένη ευκαιρία γιά προβολή της Ελλάδας
H κ. Κουντουρά ΔΕΝ είναι ομιλήτρια ή συμμετέχουσα σε κανένα από τα 27 ουσιαστικά συνέδρια γιά Κρουαζιέρα, το τετραήμερο της διεθνούς 'Εκθεσης (13-16 Μαρτίου 2017 στο Φορτ Λότερντελ Φλόριδας), ειδικά σε αυτά που αφορούν Μεσόγειο, Ευρώπη (δείτε και το αναλυτικό πρόγραμμα με θέματα Συνέδριων και ομιλητές).
'Αρα, γιατί θα πάει στην 'Εκθεση; Να κάνει ΤΙ; Να προβάλει τον ελληνικό τουρισμό, ΠΟΥ; 'Η οι
επισκέπτες θα περάσουν όλοι από το μικρό ''ελληνικό περίπτερο'', ένα από τα 270 στην 'Εκθεση (δείτε το σχέδιο του συνεδριακού Κέντρου), γιά να δουν την (αποδεδειγμένα ανίκανη και ''ολίγη'')... υπουργίνα;
'Οπως και την περασμένη χρονιά, η κ. Κουντουρά και η παρέα της, κάνουν πάλι -ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ- διακοπές στην Φλόριδα, με κρατικό χρήμα και θα εκδόσουν ''δελτία τύπου'' με τις συνηθισμένες ΨΕΥΤΙΕΣ, που θα δημοσιεύσουν τα άσχετα με την πραγματικότητα ΜΜΕ στην Αθήνα. Ψευτιές του είδους ''σημαντικές επαφές της, με Τour Operators''. Αλλά ποτέ δεν αναφέρεται ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί οι Τour Οperators και πότε συναντήθηκαν με την υπουργίνα, απλά, επειδή τέτοιες ''συναντήσεις'' ΟΥΔΕΠΟΤΕ γίνονται στις ΗΠΑ.
...............
Ποιός έδωσε το δικαίωμα και πότε στους ''ανεγκέφαλους'' της Αθήνας, να ομιλούν ''σαν αφεντικά'' του απόδημου Ελληνισμού ;;;
Tο υπουργείο Εξωτερικών αυτοανακηρύχτηκε σε. .. ''νταβατζή της Ομογένειας''
Απόδημοι 'Ελληνες, Ομογενείς και ομογενειακές Οργανώσεις (ΗΠΑ και αλλού), κοιμηθήτε ήσυχα. Θα ''αποφασίζουν'' γιά εμάς και τα παιδιά μας, γραφικοί-''φευγάτοι'' της κυβέρνησης των Αθηνών. Δηλαδή, με ποιούς θα ''συνεργάζονται'' (οι Οργανώσεις μας), ποιές ''δράσεις'' -κοινές και μη- θα μας ''επιτρέπονται'' και με ποιούς. Και ειδικά, πότε, που και με ποιούς θα συνταξιδεύουν γιά διακοπές και θα συνευρίσκονται τα παιδιά μας.
('Ολα αυτά τα απίστευτα μεν, αλλά επίσημα διατυπωθέντα από υφυπουργό Εξωτερικών, πιστοποιούν ότι στο υπουργείο, είναι ασοβάρευτοι και ''σαχλαμαρίζοντες'')
http://www.kalami.us/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!