Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αν θέλουμε να σταθεί η Ελλάδα ξανά στα πόδια της πρέπει να κάνουμε πράξη την πολιτική εξόδου από το ευρώ.

Γράφει ο  Κ Λαπαβίτσας
Δεν είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την Ελλάδα. Υπάρχει και δεν είναι ούτε ανέφικτος, ούτε γραφικός, ούτε όλα τα άλλα που ακούγονται στη χώρα μας κατά κόρον το τελευταίο διάστημα.
Όλοι αυτοί που μέχρι να καθίσουν στην καρέκλα υπόσχονταν στον ελληνικό λαό ότι θα ρίξουν τα μνημόνια στον Καιάδα, αυτό που άφηναν πάντοτε στην άκρη ήταν το θέμα του ευρώ. Το μεγάλο μάθημα των τελευταίων χρόνων, όμως, είναι ότι αν θέλουμε να είμαστε μέσα στο ευρώ, αν θέλουμε να ανήκουμε σε αυτό το δύσκολο και σκληρό πλαίσιο, σ’ αυτόν τον τεράστιο ισχυρότατο μηχανισμό που μπορεί να δέσει μια χώρα χειροπόδαρα, τότε δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κάνουμε αυτό που λένε αυτοί που κατευθύνουν το
μηχανισμό, δηλαδή οι δανειστές.
Αν όμως επιθυμούμε έναν άλλο δρόμο, αν θέλουμε να σταθεί η Ελλάδα ξανά στα πόδια της μετά από εφτά χρόνια καταστροφής, τότε πρέπει να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις και να κάνουμε πράξη την πολιτική εξόδου από το ευρώ.
http://papaioannou-giannis.net/2017/03/06/%CE%B1%CE%BD-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!