Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Αυγενάκης: Η κυβέρνηση συνεχίζει να διορίζει ημετέρους

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να διορίζει ημετέρους, αυξάνοντας τόσο τις θέσεις των μετακλητών υπαλλήλων και ειδικών συμβούλων, όσο και τις απολαβές τους», καταγγέλλει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος κατέθεσε σήμερα ερώτηση στη Βουλή, επικαλούμενος στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Ο κ. Αυγενάκης αναφέρεται σε περιπτώσεις προσλήψεων στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και το υπουργείο Τουρισμού.Επίσης, ειδική αναφορά κάνει και στις μηνιαίες αποδοχές του γενικού διευθυντή και του αναπληρωτή γενικού διευθυντή στον ΟΔΔΗΧ.

Σε αυτό το κλίμα, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ χαρακτηρίζει «ιδιαίτερα προκλητική» τη δήλωση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Σταθάκη, για την προαγωγή και το εφάπαξ του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΣΦΑ.
Ο κ. Αυγενάκης καλεί τους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης να αιτιολογήσουν «γιατί η κυβέρνηση αυξάνει τις θέσεις και τους μισθούς των μετακλητών υπαλλήλων και των ειδικών συμβούλων, όταν, παράλληλα, μειώνει τους μισθούς και τις συντάξεις και οδηγεί χιλιάδες πολίτες στην ανεργία»
http://www.topontiki.gr/article/211350/aygenakis-i-kyvernisi-synehizei-na-diorizei-imeteroys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στις αγορές το Ελληνικό Δημόσιο με 30ετές ομόλογο

Σε νέα έκδοση ομολόγου 30ετούς διάρκειας προχωρά το Ελληνικό Δημόσιο , για πρώτη φορά μετά το 2021, με το μέγεθος της νέας έκδοσης να εκτιμ...