Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Ε.Ε. προετοιμάζεται για την ενεργοποίηση του «Άρθρου 50»

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες προετοιμάζονται για την έναρξη του Brexit, εν μέσω ενδείξεων πως η Τερέζα Μέι μπορεί να ενεργοποιήσει το «Άρθρο 50» ακόμα και την Τρίτη.
Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των 27 κρατών μελών της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες την Παρασκευή, οι ηγέτες ενημερώθηκαν πως το Λονδίνο αναμένεται να πυροδοτήσει τις διαπραγματεύσεις για την έξοδο της χώρας την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, οι ηγέτες των 27 ενδέχεται να συναντηθούν στις Βρυξέλλες στις 6 Απριλίου για να απαντήσουν στην επίσημη επιστολή της κυβέρνησης Μέι για την
ενεργοποίηση του «Άρθρου 50».
Αξιωματούχος της βρετανικής δήλωσε στους F.T. ότι «ελπίζει» η διαδικασία να ξεκινήσει την Τρίτη, αλλά είναι βέβαιο πως θα έχει αρχίσει ως το τέλος της εβδομάδας.
http://www.euro2day.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!