Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Κάλεσμα στις 18 Μάρτη σε Πορεία, κατά του ρατσισμού!


Κάλεσμα της Λαϊκής Ενότητας Λάρισας για συγκέντρωση και πορεία, κατά του ρατσισμού, στις 18 Μαρτίου, στις 11:30 π.μ., στην Πλατεία Ταχυδρομείου. Ενόψει της παγκόσμιας ημέρας κατά του ρατσισμού (21/03)
Σε ανακοίνωση της η ΛΑΕ Λάρισας σημειώνει:
Ενόψει της παγκόσμιας ημέρας κατά του ρατσισμού (21/03), η Λαϊκή Ενότητα Λάρισας συμμετέχει και καλεί στη συγκέντρωση και πορεία που πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Μάρτη, στις 11:30 π.μ., στην Πλατεία Ταχυδρομείου. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στα
θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων και της φτώχειας που παράγουν τα προγράμματα του ΔΝΤ ανά την υφήλιο. Απαιτούμε την απεμπλοκή της Ελλάδας από κάθε είδους συμμετοχή και διευκόλυνση στην πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ που βομβαρδίζει στη Συρία. Μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας ορθώνουμε το ανάστημά μας στους νοσταλγούς του Χίτλερ που επιχειρούν να σπείρουν το μισανθρωπικό τους δηλητήριο στρέφοντας τον ένα φτωχό απέναντι στον άλλο, αντί για τις κυβερνήσεις και τα οικονομικά συμφέροντα που μας εξαθλιώνουν όλους μαζί και καθένα ξεχωριστά.
Ενδυναμώνουμε τον κοινό αγώνα ντόπιων, προσφύγων και μεταναστών εργαζομένων, ανέργων και νέων για μια ζωή με αξιοπρέπεια, χωρίς μνημονιακή λιτότητα, πόλεμο και ρατσισμό.
Απαιτούμε την ακύρωση της συμφωνίας της ντροπής ΕΕ-Τουρκίας-Ελλάδας που εδώ και ένα χρόνο εφαρμόζει πιστά η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Να σταματήσουν οι δολοφονικές πολιτικές «αποτροπής» των θυμάτων του πολέμου στο Αιγαίο και σε ολόκληρη τη  Μεσόγειο.
Διεκδικούμε αξιοπρεπές δημόσιο δωρεάν σχολείο για τα προσφυγόπουλα και για όλα τα παιδιά. Νοσοκομεία χωρίς ελλείψεις σε εξοπλισμό, γιατρούς και νοσηλευτές για όλο το λαό, για κάθε πρόσφυγα, μετανάστη ή ανασφάλιστο. Ανθρώπινα κέντρα φιλοξενίας για τους πρόσφυγες και για κάθε ντόπιο άστεγο.
Ίσα κοινωνικά δικαιώματα για πρόσφυγες και μετανάστες, καλύτερη ζωή για όλους!
http://papaioannou-giannis.net/2017/03/16/%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-18-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Που πηγαίνουν οι βάσεις στις υψηλόβαθμες σχολές

Χρήστος Κάτσικας 40.000 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 10.000...