Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

«Δεν θέλετε να ακουστούν αυτά που είπε ο Ρουμελιώτης»

«Δεν θέλετε να ακουστούν αυτά που είπε ο Ρουμελιώτης» 

Μαρκόπουλος: Λέτε «ναι σε όλα» στο εξωτερικό

Την ανάγκη σύστασης εξεταστικής επιτροπής η οποία θα διερευνήσει τα αίτια υπαγωγής της χώρα μας στο μνημόνιο, υποστήριξε ο Γραμματέας της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Μαρκόπουλος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο κ. Μαρκόπουλος υπογράμμισε ότι ο λόγος που η τρικομματική κυβέρνηση δεν προχωρά στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής αν και η ίδια διαθέτει την πλειοψηφία της Βουλής και επομένως και της εξεταστικής επιτροπής, είναι διότι δεν επιθυμεί να ακουστούν όσα οδήγησαν τη χώρα μας στο να υπαχθεί στο μνημόνιο.


«Δεν θέλετε να ακουστούν αυτά που είπε ο κ. Ρουμελιώτης και τα οποία περιέχονται στη δικογραφία, διότι έπρεπε σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος, η πλειοψηφία να φέρει αμελλητί, πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής. Δεν θέλετε να ακουστεί ότι ο κ. Παπανδρέου δεν επεδίωξε την άμεση αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους όπως του υποδείκνυε τότε ο κ. Στρος Καν», είπε μεταξύ άλλων, ο κ. Μαρκόπουλος, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι έκανε στροφή 180 μοιρών από όσα προεκλογικά είχε υποσχεθεί.

«Λέτε «ναι σε όλα» στο εξωτερικό και αυτό δεν έχει βοηθήσει την Ελλάδα ούτε μια φορά μέχρι τώρα. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε ένας αριθμός, δεν έχουμε φτάσει σε κανένα αποτέλεσμα. Δεν βλέπουμε καμία σωτηρία. Κάνετε το ίδιο κακό με την αξιωματική αντιπολίτευση η οποία λέει «ναι σε όλα» στο εσωτερικό», σημείωσε, επίσης.

Καταλήγοντας, υπογράμμισε ότι η πλειοψηφία θα έπρεπε με δική της πρωτοβουλία να προχωρήσει στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής αν επιθυμούσε έστω και τώρα, να διασώσει την πολιτική της υστεροφημία. 
newsdeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...