Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Κασιδιάρης: Είμαστε άνετοι με την οπλοφορία και την ασυλία



Στην παραδοχή ότι απολαμβάνει συγκεκριμένα βουλευτικά προνόμια προχώρησε το Σάββατο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, που αυτά δεν είναι άλλα από τη νόμιμη οπλοφορία και τη βουλευτική ασυλία που τον προστατεύει από το αυτόφωρο.
Μιλώντας από τα Χανιά, ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος σε κάποιον από τους συγκεντρωμένους, «άσε τα βουλευτής και τα λοιπά και τα βουλευτιλίκια, γιατί όπως ξέρεις πολύ καλά εδώ και χρόνια αυτά τα πράγματα δεν τα γουστάρουμε, δεν τα θέλουμε καθόλου».
«Εχουμε πάρει την οπλοφορία πλέον με άδεια, δεν έχει και αυτόφωρο αν γίνει κανά επεισόδιο και είμαστε λίγο πιο άνετοι στις κινήσεις μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Χρυσής
Αυγής.
«Ολα τα άλλα προνόμια, ξέρετε πολύ καλά, τους τα τρίψαμε στη μούρη», συνέχισε και πρόσθεσε πως δεν έχουν αστυνομική συνοδεία, ούτε αυτοκίνητα, ενώ αναφερόμενος στη βουλευτική αποζημίωση επειδή, όπως είπε τα χρήματα αυτά «είναι βρώμικα και δεν τα θέλουμε, τα δίνουμε πίσω στον κόσμο με συσσίτια».
Αίσθηση, όμως, προκάλεσε και η αναφορά του στο ΚΚΕ όταν θέλοντας να «διορθώσει» τον συνάδελφό του Χρήστο Παππά που είχε πάρει το λόγο νωρίτερα και είχε πει πως είναι αντικομμουνιστές, είπε πως «αυτό δεν είναι δυνατόν, καθώς δεν υπάρχουν κομμουνιστές πλέον στην Ελλάδα» ενώ, αποκάλεσε το ΚΚΕ «θλιβερή παρεούλα» και «κομματίδιο που είναι κάτω από το 3%».
city press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο για τη μη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο, με το οποίο ζητά να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες στις προσεχείς ευρωεκλογές κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . Σύμφωνα με το...