Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

«Η συμπεριφορά του Κασιδιάρη αρμόζει σε κύκλους του υποκόσμου»

«Η συμπεριφορά του Κασιδιάρη αρμόζει σε κύκλους του υποκόσμου» 

ΠΑΣΟΚ: Οι ύβρεις του στρέφονται κατά της Δημοκρατίας

Την έντονη αντίδραση της Ιπποκράτους προκάλεσαν όσα διαδραματίστηκαν σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζεται ότι «οι απαράδεκτες απειλές και ύβρεις του Ηλία Κασιδιάρη δεν στρέφονται μόνο κατά της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και εναντίον της νομιμότητας και της ίδιας Δημοκρατίας», επισημαίνοντας ότι «είναι ευθύνη της συντεταγμένης Πολιτείας και την Δικαιοσύνης να αντιδράσει».


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Την ημέρα που ο δημοκρατικός κόσμος της χώρας γιόρταζε την εποποιία της εθνικής αντίστασης ενάντια στο ναζισμό και την ιδεολογία του μίσους, τη στιγμή που η χώρα μας δίνει έναν αγώνα για την επιβίωσή της και απαιτείται εθνική ενότητα, η Χρυσή Αυγή εκδήλωσε για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο στην Κρήτη, το νησί που έχει γεννήσει ήρωες της Δημοκρατίας και έχει πληρώσει βαρύτατο τίμημα για τους δημοκρατικούς του αγώνες.

Οι απαράδεκτες απειλές και ύβρεις του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη δεν στρέφονται μόνο κατά της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία έκανε απλά τη δουλειά της προσπαθώντας να αποφύγει τα προσχεδιασμένα επεισόδια της νεοναζιστικής οργάνωσης, αλλά και εναντίον της νομιμότητας και της ίδιας Δημοκρατίας. Συμπεριφορές σαν κι αυτή του εν λόγω βουλευτή, αλλά και συναδέλφων του από το ίδιο κόμμα, αρμόζουν σε κύκλους του υποκόσμου και όχι σε εκλεγμένους εκπροσώπους στη Βουλή των Ελλήνων.

Είναι ευθύνη της συντεταγμένης Πολιτείας και την Δικαιοσύνης να αντιδράσει και να πράξει όσα προβλέπονται στο πλαίσιο των νόμων και του Συντάγματος για την προστασία του πολιτεύματος και της κοινωνίας από τις έκνομες και μολυσματικές δραστηριότητες φασιστικών οργανώσεων και κομμάτων».
newsdeast.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανασφάλεια στον ΕΟΔΥ: Φόβοι για «κύμα» της πανδημίας στην Ελλάδα

Σε «κόκκινο συναγερμό» φαίνεται ότι τίθεται ο ΕΟΔΥ καθώς κατά τα φαινόμενα, και μάλιστα ίσως και νωρίτερα από το αναμενόμενο, το δεύτερο κύμ...