Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Καρατζαφέρης: Αναγκαία η ύπαρξη πολιτικής σταθερότητας


thumb

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, επισήμανε ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις «γιατί ο χρόνος πιέζει» και συμπλήρωσε ότι για να επιτευχθεί αυτό είναι αναγκαία η ύπαρξη πολιτικής σταθερότητας, προκειμένου η κυβέρνηση να συνεχίσει απερίσπαστη το δύσκολο έργο της.
Μετά το συνάντηση του με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μάκη Βορίδη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ακόμα πως η κυβέρνηση Παπαδήμου «είναι η τελευταία ευκαιρία για τη χώρα και δεν θα έχουμε άλλη», παρά το γεγονός ότι προηγουμένως είχε προειδοποιήσει πως μπορεί να αποσύρει τους υπουργούς του και να αποχωρήσει από την κυβέρνηση.
Παράλληλα, σημείωσε σχετικά με το ρόλο που παίζει η κυβέρνηση ότι διαπιστώνει πλαδαρότητα των πενήντα υπουργών, εκφράζοντας την άποψη πως «χρειάζεται και επιβάλλεται μείωση του αριθμού των υπουργών». Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «πιστεύω ότι μια ενημέρωση σε βάθος των θεμάτων που άπτονται αυτού του υπουργείου, σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, ίσως βοηθούσε να υπάρξει ένα βήμα καλύτερης συνεννόησης και μεγαλύτερης αποφασιστικότητας».
Επιπλέον, ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στο ζήτημα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των ταξί, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι αφετηρία θα πρέπει να τεθεί ο «άξονας Ρέππα».
Σχετικά με τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι «ας αποφασίσουν στο ΠΑΣΟΚ όποιον θέλουν, όπως θέλουν, αλλά να ξέρουν ότι αυτός θα έχει την τελική ευθύνη. Η ρευστότητα η οποία καλλιεργείται από το Υπουργικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, δυσκολεύει την αχθοφορία την οποία έχουμε αναλάβει για τον ελληνικό λαό».
Εντωμεταξύ, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκης Βορίδης, από την πλευρά του, τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον κ. Καρατζαφέρη τον ενημέρωσε για όλα τα
ζητήματα που αποτελούν πολιτικές προτεραιότητες του υπουργείου και ότι είναι στη διάθεση και των άλλων πολιτικών αρχηγών για την ενημέρωσή τους.
to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου