Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

(Kαι) η Ιταλία λέει ΟΧΙ

Όπου στήνονται δημοψηφίσματα , οι λαοί εκφράζουν την αποδοκιμασία τους στο μοντέλο λειτουργίας άλα πολυεθνική εταιρεία, που οι πολιτικές τους ηγεσίες-μαριονέτες ακολουθούν με βάση τα προστάγματα των αφεντάδων τους.
Άνθρωποι είτε μη εκλεγμένοι, όπως όλα αυτά τα κνώδαλα της Κομισιόν ( μαζί τους και κάτι γλίτσες ανθυποβλακάνιοι ψωροσυριζαίοι του κώλου) , της ΕΚΤ , του ESM κλπ, είτε εκλεγμένοι (Ευρωβουλευτές) με ελάχιστη συμμετοχή , κάτω του 50% οικτίρουν τις απόψεις ολόκληρων λαών ,  βάζουν μπροστά τα ενεργούμενα τους, στα ΜΜΕ για να σώσουν ότι σώζεται, και σκούζουν κάθε φορά που οι λαοί μιλούν.  Μόνο που αυτή η ευρώπη δεν έχει σωτηρία από «μέσα». Η
κατεφάδιση της είναι θέμα χρόνου πλέον και η αντίστροφη μέτρηση μετρά.
15326592_1208826589204847_937316789551728127_n
Μοναδικό ουσιαστικό ερώτημα είναι αν αυτή η μαθηματικά βέβαιη κατεδάφιση θα έρθει από τις ρατσιστικές και ακροδεξιές φωνές ( που έχουν βρει και πάτημα στο προσφυγικό πανευρωπαικά, πολύ περισσότερο από ότι στη χώρα μας) με ότι αυτό συνεπάγεται , δηλαδή ένα ακόμη πιο ζοφερό μέλλον, ή κάποια στιγμή προκύψει ένα κίνημα πολιτών που θα προσιδιάζει με το ότι ήταν η Αριστερά τον 20ο αιώνα και αποτελεί είτε σιωπηρότατη πλειοψηφία ή μεγάλη μειοψηφία για την ώρα.
Πάντως τέτοιοι δεν μπορούν να θεωρούνται οι καλοσιτισμένοι κώλοι της τωρινής ροζ ευρωπαικής συμβιβασμένης και προσκυνημένης «αριστεράς».
υγ. Το αποτέλεσμα στην Αυστρία δεν είναι ούτε για πανυγήρια ούτε για χαρές. Ένας 73χρονος νεοφιλελέρας «οικωλόγος» επιστρατεύτηκε απέναντι στους ακροδεξιούς του Χόφερ και τα κατάφερε. Κρατάμε την ανάσα μας που δε βγήκε ο σχεδόν νεοναζί κι ως εκεί.
https://eleutheriellada.wordpress.com/2016/12/05/k%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CE%BF%CF%87%CE%B9/#more-84874

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!