Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κιλκίς Μαρία Βλάχου καταγγέλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων

Αναφορά – καταγγελία της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων)
Προς τον Υπουργό Υγείας κ.  Ανδρέα Ξανθό
"Κύριε Υπουργέ,
Σας κοινοποιούμε αναφορά – καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν. Κιλκίς, που καταγγέλλεται η Διοικήτρια του Νοσοκομείου για την απαράδεκτη συμπεριφορά της απέναντι στους εργαζόμενους και το Δ.Σ. του Σωματείου.
Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου από τον Μάιο του 2016 που ανέλαβε την Διοίκηση του Νοσοκομείου, παρά την περίοδο προσαρμογής που της δόθηκε, απαξιώνει συνεχώς το Σωματείο Εργαζομένων με τις ενέργειές της. Παρότι υπάρχει πνεύμα συνεργασίας από το Δ.Σ. του Σωματείου η Διοικήτρια δεν απαντάει στα έγγραφα, όπως έχει υποχρέωση από τις κείμενες διατάξεις.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι η Διοικήτρια και το Δ.Σ. του Σωματείου πρέπει να διέπονται από πνεύμα συνεργασίας με μοναδικό σκοπό την προάσπιση της δημόσια υγείας και την ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους ασθενείς.

Κύριε Υπουργέ, ο δρόμος που επέλεξε η κα Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κιλκίς είναι ολισθηρός και η πρακτική καταχρηστική που δεν συνάδει με τα ήθη χρηστής διοίκησης.

Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες προς τη σωστή κατεύθυνση."
http://gnomikilkis.blogspot.gr/2016/12/blog-post_230.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!