Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κιλκίς Μαρία Βλάχου καταγγέλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων

Αναφορά – καταγγελία της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων)
Προς τον Υπουργό Υγείας κ.  Ανδρέα Ξανθό
"Κύριε Υπουργέ,
Σας κοινοποιούμε αναφορά – καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν. Κιλκίς, που καταγγέλλεται η Διοικήτρια του Νοσοκομείου για την απαράδεκτη συμπεριφορά της απέναντι στους εργαζόμενους και το Δ.Σ. του Σωματείου.
Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου από τον Μάιο του 2016 που ανέλαβε την Διοίκηση του Νοσοκομείου, παρά την περίοδο προσαρμογής που της δόθηκε, απαξιώνει συνεχώς το Σωματείο Εργαζομένων με τις ενέργειές της. Παρότι υπάρχει πνεύμα συνεργασίας από το Δ.Σ. του Σωματείου η Διοικήτρια δεν απαντάει στα έγγραφα, όπως έχει υποχρέωση από τις κείμενες διατάξεις.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι η Διοικήτρια και το Δ.Σ. του Σωματείου πρέπει να διέπονται από πνεύμα συνεργασίας με μοναδικό σκοπό την προάσπιση της δημόσια υγείας και την ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους ασθενείς.

Κύριε Υπουργέ, ο δρόμος που επέλεξε η κα Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κιλκίς είναι ολισθηρός και η πρακτική καταχρηστική που δεν συνάδει με τα ήθη χρηστής διοίκησης.

Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες προς τη σωστή κατεύθυνση."
http://gnomikilkis.blogspot.gr/2016/12/blog-post_230.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...