Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σχεδιάζεται η μετά- Μητσοτάκη εποχή?


Η ένωση της αριστεράς δεν επιβάλλεται από πάνω προς τα κάτω αλλά σφυρηλατείται μέσα από τους αγώνες του λαού. Κοινή στάση και θέσεις από τα μικρά έως τα μεγάλα δημιουργούν συνθήκες συμπόρευσης σε πολιτικό επίπεδο. παράδειγμα τρανταχτό ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσωπα και ομάδες προσώπων (συνιστώσες) οι οποίες υπηρέτησαν την πολιτική από διαφορετικά μετερίζια ενώθηκαν για την νομή της εξουσίας. Τέτοια σχήματα (αν και δεν το εύχομαι) είναι μοιραία να αποτύχουν. Σήμερα βλέπω να ξεδιπλώνεται μια αντί-ΣΥΡΙΖΑ κίνηση (νέος συνασπισμός πάλι "αριστερών" δυνάμεων) από τους Λαφαζάνη Κωνσταντοπούλου, Γκλέζο, Λαπαβίτσα, Αλαβάνο κ.α. Ανθρώπων χωρίς ξεκάθαρα κοινές θέσεις, ερείσματα στο λαό, σε μεγάλα πολιτικά ζητήματα. (Άνθρωποι που μιλάνε για διαγραφή του χρέους με νομικίστικους όρους και δεν
τολμάνε να μιλήσουν για εθνικό νόμισμα, άνθρωποι που μιλάνε για δραχμή χωρίς το πως και γιατί?, άνθρωποι που μιλάνε για διπλά νομίσματα και υποσχετικές, και τέλος άνθρωποι που υποστήριζαν μέχρι χτες ότι θα άλλαζαν την πολιτική όχι μόνο της χώρας αλλά και της Ευρώπης συνολικά και πάντα μέσα στα πλαίσια της ΕΟΚ) Κι αυτή η κίνηση είναι μοιραία να αποτύχει μιας και η κίνηση αυτή δημιουργείται σαν μια εναλλακτική κίνηση διαχείρισης της εξουσίας. Ένας λαός έρμαιο στις πολιτικές και προσωπικές επιδιώξεις ανθρώπων χωρίς ξεκάθαρη πολιτική ταυτότητα.


-Σε οικονομική και πολιτικοθρησκευτική δύνη η Τουρκία. Σουνίτες, Aλεβίτες (κρυπτοχριστιανοί), κουρδικό αποτελούν ένα εκρηκτικό μείγμα. Όλα αυτά την καθιστούν επικίνδυνη για τα εθνικά μας θέματα? Ίδωμεν !!!!!!!!!!!


http://www.koutiblog.eu/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!