Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άνεργοι χωρίς επιδόματα

Μαύρες γιορτές και γκρίζα ζωή επιφυλλάσουν εργοδότες, κυβέρνηση και τρόικα στους άνεργους. Καθώς οι απολύσεις συνεχίζονται μαζικά από τους πρώτους, ο αριθμός των εγγεγραμμένων στον ΟΑΕΔ ανέργων ξεπέρασε τον Νοέμβριο το ένα εκατομμύριο – 1.066.416 έναντι 988.386 τον προηγούμενο μήνα. Την ίδια στιγμή, Τσίπρας και σία φροντίζουν ώστε αφενός το επίδομα ανεργίας να ισοδυναμεί με ξεροκόμματο και, αφετέρου, να το παίρνουν όσο το δυνατόν λιγότεροι – έτσι, οι δικαιούχοι είναι μόλις 118.361, δηλαδή περίπου ο ένας στους δέκα (11,09%), ενώ ο αριθμός τους είναι μειωμένος σημαντικά σε σύγκριση τόσο με τον Οκτώβριο όσο και με τον Νοέμβριο του 2015, κατά 19,04% και 7,98% αντιστοίχως. Όσο για τους τοκογλύφους δανειστές, απαιτούν περισσότερα προνόμια,
επιδοτήσεις και μείωση φορολογίας για τις επιχειρήσεις, απελευθέρωση των απολύσεων και επιδότηση των θέσεων εργασίας, ώστε να γλιτώνουν και τις ασφαλιστικές εισφορές! Γι’ αυτούς, βλέπετε, δεν είναι οι εργαζόμενοι που δίνουν ζωή σε μια επιχείρηση με την υπεραξία τους, αλλά η επιχείρηση που τους κάνει τη …χάρη και τους δίνει δουλειά.
https://eleutheriellada.wordpress.com/2016/12/25/%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/#more-85322

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!