Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πολύκαστρο: Θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά 6-12 ετών

Δελτίο τύπου Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Πολυκάστρου
Τα μεγαλύτερα όνειρα γίνονται "Κάποιον Δεκέμβρη"... Ο Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας Πολυκάστρου και η Ομάδα Θεάτρου Κύκλοι Ομόκεντροι παρουσιάζουν ένα θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά 6-12 ετών με στόχο να μαζευτούν πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό. 


Όνειρό μας να συνεισφέρουμε αυτόν τον Δεκέμβρη σε κάποιον που θα έχει πραγματικά ανάγκη!

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 29.12.16 στις 11.30 το πρωί στον Σύλλογο Ανατολικής Ρωμυλίας Πολυκάστρου. Για να ταξιδέψουμε χρειαζόμαστε χαμόγελα, όρεξη για παιχνίδι και πολλά μα πολλά πλαστικά καπάκια!!!

Το πρόγραμμα "Κάποιον Δεκέμβρη" περιλαμβάνει θεατρικό δρώμενο και δραστηριότητες βασισμένες πάνω στο δρώμενο. Κατάλληλο για παιδιά από 6-12 ετών.
http://gnomikilkis.blogspot.gr/2016/12/6-12.html#more

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!