Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βρέθηκε απανθρακωμένος ο Έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία

Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Ελληνα πρέσβη στην Βραζιλία, ο οποίος βρέθηκε νεκρός-για την ακρίβεια απανθρακωμένος-μέσα σε ΙΧ που είχε νοικιάσει. Το απανθρακωμένο πτώμα του Κυριάκου Αμοιρίδη, εντοπίστηκε κοντά σε φαβέλα στην περιοχή Νόβα Ιγουάτσου του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Όπως μεταδίδουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, η αστυνομία έκανε την «ταυτοποίηση» των πινακίδων με εκείνες του αυτοκινήτου που είχε νοικιάσει ο Αμοιρίδης. Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Ινστιτούτο της Νόβα Ιγουάτσου για να εξεταστεί. Προς το παρόν παραμένει άλυτο μυστήριο πως βρέθηκε ο Ελληνας πρέσβης στη συγκεκριμένη
περιοχή, όπου και τελικά έχασε την ζωή του.
http://www.msn.com/el-gr/news/politics/%CE%B2%CF%81%CE%AD%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%83%CE%B2%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1/ar-BBxHYj8?li=BBqxHCu&ocid=mailsignout

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!