Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αλέξης Τσίπρας: «Eκλογές το 2019»

«Το να βρίσκεται η κυβέρνηση και ο ίδιος πρωθυπουργός απέναντι στα προβλήματα και να συζητάει με τους φορείς, αυτό δεν είναι ζήτημα εκλογών» είπε ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του από τον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι, όπου βρίσκεται σήμερα. Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα τόνισε πως αυτό «πρέπει να γίνεται καθ’όλη τη διάρκεια της τετραετίας. Εμείς βρισκόμαστε στην αρχή της τετραετίας, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Οι εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν στην ώρα τους το Σεπτέμβριο του 2019» πρόσθεσε.
Ο πρωθυπουργός έθεσε δύο στόχους λέγοντας πως μέχρι τότε πρέπει «να έχουμε πετύχει δύο στόχους: πρώτα την έξοδο απο τον επιτροπεία και αυτό θα συμβεί στο μέσο της θητείας και δεύτερον την παραγωγική ανασυγκρότηση και τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις».

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Λασίθι γίνεται με σκοπό την σύσκεψη με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων του Λασιθίου, τους οποίους όπως αναφέρει το cretapost ο πρωθυπουργός τους κάλεσε να εκφράσουν τα παράπονα τους και να κάνουν κριτική, σημειώνοντας ωστόσο πως το 50% των κονδυλίων που αντιστοιχούν στην Κρήτη από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων θα διατεθούν στην περιοχή τους.

http://www.kathimerini.gr/888877/article/epikairothta/politikh/ale3hs-tsipras-ekloges-to-2019

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!