Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καμπανάκι Ντράγκι σε Ε.Ε για πιθανές κρίσεις το 2017

Μήνυμα προς τους Ευρωπαίους ηγέτες στέλνει ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι για το νέο έτος καθώς προειδοποιεί ότι ο συνδυασμός υψηλότερων επιτοκίων και πολιτικών αναταράξεων μπορεί να φέρει στο φως τις αδυναμίες της ευρωζώνης.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloοmberg, λόγος έγινε για τις εκλογικές μάχες του επόμενου έτους και το γεγονός ότι πολλές χώρες δεν εχουν συμμορφωθεί σε δημοσιονομικό επίπεδο. Ωστόσο, ο κεντρικός τραπεζίτης επισήμανε ότι το ευρύτερο οικονομικό outlook έχει βελτιωθεί από τις αρχές του 2016, με τις επενδύσεις και την κατανάλωση να έχουν κινηθεί υψηλότερα. Όπως
μεταδίδει το πρακτορείο, ο κ. Ντράγκι ενημέρωσε τους ηγέτες της Ε.Ε. για την οικονομία σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες. Ο ίδιος τόνισε πως τα υψηλότερα επιτόκια μπορεί να αυξήσουν το κόστος για τις χώρες που δεν έχουν μειώσει τα ελλείμματα τους.
http://www.sofokleousin.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!