Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τσίπρας και Μέρκελ υπογράφουν στο Βερολίνο την “πολιτική λύση”

O Όσκαρ Λαφοντέν είχε πει κάποτε ότι… η καρδιά χτυπάει Αριστερά. Εκκινώντας λοιπόν από το Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 15-16 Δεκεμβρίου στο Βερολίνο, ο Αλέξης Τσίπρας προσδοκά να φτάσει λίγο πιο… δεξιά της Αριστεράς.
Και σε συνάντηση που θα επιδιωθεί να έχει με την Άνγκελα Μέρκελ, να σφραγίσει επί της ουσίας την πολιτική λύση στην εκκρεμότητα της β’ αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας, προκειμένου να κοιτάξει στη συνέχεια το μέλλον με περίσσευμα αισιοδοξίας. Το σενάριοο φυσικά μοιάζει βγαλμένο από το… παρελθόν, με την Άνγκελα Μέρκελ να λειτουργεί και αυτή τη φορά ως η “καλή νεράιδα” του παραμυθιού, προκειμένου να
δώαει λύση στο ελληνικό πρόβλημα, κόντρα στους “σκληρούς” του Βερολίνου και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

 http://ysterografa.gr/%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%ba%ce%b5%ce%bb-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%b5%cf%81/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!