Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ-ΕλληνοΑιγυπτιακή Ναυτική Ασκηση επίδειξης Ισχύος και Κυριαρχίας με προοπτική ΑΟΖ!!!

Η Ελλάς επιστρέφει στις Ανοιχτές Θάλασσες
Μέσα σε μόλις 18 μήνες από την Αμυντική Συμφωνία Ελλάδος – Αιγύπτου, ξεκίνησε η μεγάλη ναυτική Ασκηση  με όλες τις μεγάλες και μικρές μονάδες των δυο δυνάμεων να είναι εν πλω στην Μεσόγειο, στην μεγαλύτερη επίδειξη Ισχύος και ναυτικής Κυριαρχίας της Ελλάδος για πάνω από 40χρόνια!
Η τριμερής συμμαχία Ελλάδος-Αιγύπτου-Κύπρου προχωράει γοργά κι αποφασιστικά προς το απώτερο σκοπό που είναι η ΑΟΖ και η υπεράσπιση της, μέσω της αποτροπής ισχύος. Οπως πρώτοι έχουμε αποκαλύψει βήμα – βήμα οι δύο ένοπλες δυνάμεις συνεργάζονται κι ασκούνται μαζί ώστε να υπάρχει πλήρης
συντονισμός σε αέρα και θάλασσα!
Περιληπτικά για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει μέχρι στιγμής έχουμε
-Επαναφορά των αεροσκαφών επιτήρησης (ΑΦΝΣ) P-3 για την επίβλεψη των θαλάσσιων οδών (P-3 Orion. Δικαίωση Καμμένου η ενοχληση Τούρκων)
-Κοινή εκπαίδευση της Πολεμικης Αεροπορίας με την Αιγυπτιακή (Σε Ελλάδα κι Αιγυπτο)
-Την κοινή ναυτική άσκηση ΜΕΔΟΥΣΑ 3/2016
-Συνεργασία και δουλειά για τις Ελληνικές Αμυντικές Βιομηχανίες (οι Αιγυπτιοι έχουν F-16 και Αμερικάνικο υλικο)

Οσο και να σκούζει ο Ερντογαν και τα Ελληνικά ΜΜΕ, όπως βλέπετε η Ελλάς μόνον απομονωμένη δεν είναι !
https://olympia.gr/2016/12/07/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B8%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CF%85%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BA/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=i_ellas_ton_thalasson_ellinoaigiptiaki_nautiki_askisi_epidixis_ischios_kai_kiriarchias_me_prooptiki_aoz&utm_term=2016-12-07

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!