Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ακόμα και να κλείσει η αξιολόγηση, δεν θα δούμε άμεσα αποτελέσματα

Στη συνεδρίαση, ωστόσο, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι και στελέχη φορέων, γεγονός που δείχνει ότι η συζήτηση θα επεκταθεί, παίρνοντας χαρακτήρα μίνι …δημοσίου διαλόγου, με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη να δίνει βήμα σε φορείς που πιθανόν θίγονται από τα νέα οικονομικά δεδομένα όπως αποτυπώνονται στον προϋπολογισμό που έχει καταθέσει η κυβέρνηση.
Την ίδια ώρα, στην Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν πως ακόμα και αν κλείσει η αξιολόγηση, τα αποτελέσματα για τον κόσμο δεν θα είναι ορατά. «Πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση. Όμως
ακόμα και να κλείσει, δεν θα δούμε άμεσα αποτελέσματα στην ελληνική οικονομία», δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως ούτε ξέρει, ούτε μπορεί να διαπραγματευτεί, αλλά και πως είναι ‘ανίκανη’ να εφαρμόσει αυτά τα οποία είναι απαραίτητα στην χώρα.
Στο μεταξύ, ιδιαιτέρως ανησυχητικά θεωρούν στην Χαριλάου Τρικούπη τα όσα λέει το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και όχι μόνο, καθώς οι προκλήσεις δεν λείπουν από αξιωματούχους της γειτονικής χώρας. Για του λόγου το αληθές, χαρακτηρίζουν «απολύτως απαράδεκτες» τόσο τις δηλώσεις Ερντογάν όσο και εκείνες του ηγέτη του τουρκικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Κεμάλ Κιλιντζάρογλου και στέλνουν το μήνυμα ότι «κανείς δεν παίζει με την Ελλάδα και τα σύνορά της». Εφιστούν, δε, εμμέσως την προσοχή της κυβέρνησης σε αυτά τα θέματα, καθώς θεωρούν πως ούτε αθώα είναι, ούτε απλά…
http://www.matrix24.gr/2016/12/akoma-ke-na-klisi-i-axiologisi-den-tha-doume-amesa-apotelesmata/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!