by To Skouliki Tom
Με άκρως κομμουνιστική διάθεση εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 σχετικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να ψηφίσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αλλά και κανένα άλλο νομοσχέδιο, γιατί το να ψηφίζεις νομοσχέδια είναι αντικομμουνιστικό κι αποτελεί απειλή για τον υπαρκτό σοσιαλισμό που δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη.
Ο επικεφαλής του Περισσού τόνισε ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο διώκει τη λαϊκή πάλη αλλά
επειδή ο ελληνικός λαός δεν παλεύει πια για τίποτα, παραδέχτηκε ότι το ΚΚΕ δε θα ψηφίσει το νομοσχέδιο έτσι για το σπάσιμο.
Ο ΓΓ του ΚΚΕ επισήμανε ότι το κόμμα του σέβεται τις διαφορετικές απόψεις κι ιδεολογίες, ακολουθώντας παρόμοια πολιτική με τον Στάλιν, ο οποίος το 1939 είχε υπογράψει με τον Χίτλερ αμοιβαίο σύμφωνο μη επίθεσης, ενώ στη συνέχεια εισέβαλε στη Φινλανδία με τις πλάτες των ναζί, αφού πρώτα τους είχε ψιλοβοηθήσει με την εισβολή στην Πολωνία, οπότε ευτυχώς που ο Χίτλερ είχε γραμμένη τη διαφορετικότητα στα παλιά του τα παπούτσια και θερίστηκε από τον Κόκκινο Στρατό, αλλιώς σήμερα οι μισοί Ευρωπαίοι θα ήταν σε γκούλαγκ και οι άλλοι μισοί σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Σχολιάζοντας τους κινδύνους που κρύβει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε ότι δε φοβάται μήπως το νομοσχέδιο θέσει εκτός νόμου το ΚΚΕ, αφού το ΚΚΕ έχει θέσει τον εαυτό του εκτός πραγματικότητας εδώ και χρόνια.
Ο κ. Κουτσούμπας εξήγησε ότι το ΚΚΕ δεν εγκρίνει το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, γιατί φοβάται μήπως στις επόμενες εκλογές το ψηφίσουν όλοι οι ομοφυλόφιλοι και γίνει κυβέρνηση, ενώ πρόσθεσε ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν πρέπει να υιοθετούν παιδιά, γιατί είναι πάρα πολλοί κι υπάρχει κίνδυνος να αδειάσουν τα ορφανοτροφεία.
Kινούμενος στην ίδια γραμμή με τον Νίκο Νικολόπουλο, ο ΓΓ του ΚΚΕ είπε ότι οι φανεροί γκέι είναι επικίνδυνοι γιατί προσπαθούν να μας πάνε από την Ελλάδα των ευσεβών κομμουνιστών στην Ελλάδα των πουσταριών, οπότε καλά θα κάνουν να παριστάνουν τους στρέητ και να περπατάνε με σκυφτό το κεφάλι.
Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο ισχυρός άνδρας της Αριστεράς προέβλεψε ότι πολύ σύντομα θα διεξαχθούν εκλογές, οπότε όσοι από εσάς θέλετε να ψηφίσετε ένα κόμμα του οποίου ο αρχηγός έχει το αλάθητο και τα στελέχη του είναι κομματικοί γραφειοκράτες που παπαγαλίζουν κατά γράμμα την κομματική γραμμή, μπορείτε να ψηφίσετε ΚΚΕ.
Εκτός αν έχετε ήδη αποφασίσει να ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία.
(Ανήθικο δίδαγμα: Αυτό πρέπει να είναι το πρώτο κείμενο που γράφω μέσα σε 20 μήνες για το ΚΚΕ το οποίο σέβομαι πάρα πολύ. Λυπάμαι που ο κ. Κουτσούμπας μού έδωσε κάθε λόγο για να το κάνω. Και θα μου δώσει κι άλλους. Είμαι σίγουρος.)
Θα βρείτε όλα τα πουσταριά της Ελλάδας στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges