Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Απετράπη επίθεση των τζιχαντιστών στο μέγαρο της Κομισιόν στις Βρυξέλλες!

commision


Σύμφωνα με πληροφορίες του ολλανδικού τηλεοπτικού δικτύου NOS φανατικοί ισλαμιστές σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση στο μέγαρο της Κομισιόν στις Βρυξέλλες.
Πρόκειται για τζιχαντιστές που συνελήφθησαν στο Βέλγιο και οι οποίοι προετοίμαζαν επιθέσεις σε διάφορα κτήρια, μεταξύ αυτών και στο κτήριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Deutsche Welle η βελγική εφημερίδα L’Echo είχε γράψει ότι οι βελγικές υπηρεσίες ασφαλείας είχαν αποτρέψει επιθέσεις τζιχαντιστών που είχαν επιστρέψει από τη Συρία. «Ένας από τους στόχους ήταν το μέγαρο της Κομισιόν» μετέδωσε το NOS, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε συγκεκριμένη πηγή. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι τουλάχιστον δύο από τους συλληφθέντες ισλαμιστές στο Βέλγιο είναι κάτοικοι της Χάγης.
«Συγκεκριμένοι επίτροποι δεν ήταν στο στόχαστρο των τζιχαντιστών» διευκρινίζει το ολλανδικό
τηλεοπτικό δίκτυο, προσθέτοντας ότι οι σχεδιαζόμενες επιθέσεις ήταν στο πρότυπο της πρόσφατης ένοπλης επίθεσης στο Εβραϊκό Μουσείο των Βρυξελλών κατά την οποία σκοτώθηκαν τέσσερις άνθρωποι. Ο δράστης, ένας 29χρονος Γαλλοαλγερινός που συνελήφθη και κρατείται είχε πολεμήσει πριν από έναν χρόνο στο πλευρό των τζιχαντιστών στην Συρία.
Εκπρόσωπος της Κομισιόν δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η Επιτροπή είναι ενημερωμένη για τα σχετικά δημοσιεύματα, αλλά όχι για συγκεκριμένα σχέδια.
http://ysterografa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο για τη μη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο, με το οποίο ζητά να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες στις προσεχείς ευρωεκλογές κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . Σύμφωνα με το...