Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού


Picture 0 for Το ΠΑΣΟΚ για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού
Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιά, Κώστα Κατσούλη, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από δεκαπενθήμερη νοσηλεία, λόγω του ξυλοδαρμού που υπέστη στον αγώνα του Ηρόδοτου με τον Εθνικό, στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής, στην Κρήτη, απέστειλε σήμερα ο τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ.
Με την ανακοίνωση που εξέδωσε, το κόμμα καταδικάζει με το πιο κατηγορηματικό τρόπο κάθε μορφή βίας, που εκδηλώνεται μέσα και έξω από τους αθλητικούς χώρους και στοιχίζει ακόμα και σε ανθρώπινες ζωές.
«Είναι άμεση ανάγκη να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα για να πάρει τέλος μια μάστιγα της σύγχρονης εποχής που αμαυρώνει και αλλοιώνει τη σημασία του αθλητισμού, που είναι πρώτα και πάνω απ' όλα η ευγενής άμιλλα», σημείωνει.
Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος φίλαθλος απεβίωσε το πρωί της Δευτέρας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ενώ για την επίθεση έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη σε τέσσερα άτομα.
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιοι δικαιούνται πρόωρη σύνταξη το 2019

Ανοικτή πόρτα προς τη σύνταξη μπορούν να βρουν εντός του 2019 περίπου 30.000 ασφαλισμένοι, κυρίως μητέρες ανηλίκων –αλλά και πατέρες στο ...