Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

theodorakis-potamiE44C554ADC2AC3AED1

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, θα έχει ο Σταύρος Θεοδωράκης, καθώς τα αιτήματα του, όπως έγινε γνωστό, έγιναν αποδεκτά. Μέχρι στιγμής δεν έχουν οριστεί οι ημερομηνίες των δύο συναντήσεων.
Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής του Ποταμιού, μιλώντας στο Βήμα FM, ερωτηθείς αν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με τη ΝΔ, ξεκαθάρισε ότι το ζήτημα για το Ποτάμι είναι “ποιος ΣΥΡΙΖΑ” και “ποια ΝΔ” και ότι το Ποτάμι δεν είναι στο τσεπάκι κανενός.

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση του χρέους, υπογράμμισε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει ούτε να σκύβει το κεφάλι ούτε όμως της ταιριάζει να είναι το παιδί με τις πέτρες τονίζοντας ότι “πρέπει να
συνεννοηθούμε για μια εθνική διαπραγμάτευση για το ζήτημα του χρέους. Αυτοί που διαπραγματεύονται τώρα είναι μια μειοψηφία , άρα στα εθνικά ζητήματα πρέπει να ξεπεράσουν τους εγωισμούς και να συμφωνήσουν”.
Εξαιρετικά σημαντικό για τον Σταύρο Θεοδωράκη είναι το πρωτογενές πλεόνασμα να πάει στα πιο αδύναμα μέλη της κοινωνίας. Για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας είπε ότι θα αποφάσιζε με βάση το πρόσωπο. Και στόχος θα ήταν να εκλεγεί ένας Πρόεδρος με 180 ψήφους, ένα πρόσωπο που θα ενώνει τους Έλληνες, ευρωπαϊστής, κοσμοπολίτης, δημιουργός.
http://kartesios.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΑΔΕ: Περίπου 1 εκατομμύριο υπόχρεοι ακόμα δεν έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση

Περίπου 958.000 φορολογικές δηλώσεις απομένουν για να υποβληθούν με την προθεσμία να λήγει στις 28 Αυγούστου μετά και την τελευταία παράταση...