Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Αμετανόητος ο Μπαλτάκος


Εμμένει στις απόψεις του για την προσέγγιση της Χρυσή Αυγή όσο ήταν γενικός γραμματέας της κυβέρνησης ο Τάκης Μπαλτάκος και δηλώνει αντίθετος με κάθε έννοια επανεξέτασης της στάσης του πάνω στο θέμα.
«Δεν έχω κανένα λόγο να επανεξετάσω τη στάση μου. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που να είπε ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι κακοί. Δεν υπάρχουν κακοί ψηφοφόροι, αλλά κακοί πολιτικοί» αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στο 9.84.
Ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε πως η δική του προσπάθεια ήταν να προσεγγιστούν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής με σκοπό να επιστρέψουν στη Νέα Δημοκρατία.
Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε αν έχει συναντηθεί με τον πρωθυπουργό εκείνος αρνήθηκε να απαντήσει, ενώ σε ερώτηση για το αν θα συμμετείχε σε ένα νέο κεντροδεξιό κόμμα, είπε πως αν
δεν επιτευχθεί η μεταστροφή της πολιτικής της ΝΔ και σε δεξιές θέσεις, τότε ένα κόμμα θα χρειαστεί για να πληρωθεί το κενό.
«Σε μια τέτοια προσπάθεια θα συμμετείχα», κατέληξε.
http://www.axiaplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...