Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

«Σφαγή» Ντινόπουλου - Μητσοτάκη: Εγώ δεν γεννήθηκα υπουργός, ούτε βουλευτής

Νέα «πυρά» για τους χειρισμούς του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τους ελέγχους για τη μονιμοποίηση δημοτικών υπαλλήλων εξαπέλυσε σήμερα Κυριακή ο Αργύρης Ντινόπουλος.
«Υπάρχει ένα συμβούλιο της δικαιοσύνης που θα αποφασίσει αν οι πέντε δήμαρχοι διέπραξαν κάποιοι αδίκημα», δήλωσε στο MEGA Σαββατοκύριακο ο υπουργός Εσωτερικών, αναφερόμενος στους δημάρχους που αρνήθηκαν να δώσουν στους ελεγκτές στοιχεία για τις μετατροπές συμβάσεων εργασίας. Οι εν λόγω φάκελοι έχουν σταλεί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Σημείωσε πως ο ίδιος δεν συμφωνεί με τους δημάρχους που αρνήθηκαν να συνεργαστούν, όμως
τόνισε πως κάποιοι θέλουν να εμφανίσουν ως «κατεργαρέους» τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης που είναι αιρετοί, τη στιγμή που αρκετοί από αυτούς άφησαν τις δουλείες τους για να υπηρετήσουν τα κοιν
Ο υπουργός Εσωτερικών προσέθεσε ότι συμφωνεί με τον κ. Μητσοτάκη για τον επανέλεγχο των συμβάσεων, διευκρινίζοντας ότι εφόσον ελήφθη αυτή η απόφαση ο ίδιος έπραξε το καθήκον του.
Υπογράμμισε όμως πως δεν θεωρεί ότι το ζήτημα το συμβάσεων είναι το βασικό πρόβλημα της αυτοδιοίκησης στην παρούσα φάση. «Υπάρχουν αλλά σοβαρότερα προβλήματα, όπως η έλλειψη πόρων, η γραφειοκρατία, οι παιδικοί σταθμοί», επισήμανε.
«Εγώ δεν γεννήθηκα υπουργός, ούτε βουλευτής. Ό,τι κατάφερα στην πολιτική το κατάφερα μόνος μου και κατεβαίνω δυο φορές την εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας με το Μετρό» σχολίασε ο κ. Ντινόπουλος και υποστήριξε ότι κανείς δεν του «τράβηξε το αυτί» από το Μαξίμου για τις προχθεσινές δηλώσεις, όπου αρχικά φάνηκε να συμφωνεί με την Ρένα Δούρου για το θέμα των ελέγχων.
Τέλος, ωστόσο, δήλωσε πως μπορεί να προσεγγίζει διαφορετικά ορισμένα θέματα από τον κ. Μητσοτάκη, αλλά «η κυβερνητική πολιτική είναι ενιαία».
http://www.koutipandoras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΑΔΕ: Περίπου 1 εκατομμύριο υπόχρεοι ακόμα δεν έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση

Περίπου 958.000 φορολογικές δηλώσεις απομένουν για να υποβληθούν με την προθεσμία να λήγει στις 28 Αυγούστου μετά και την τελευταία παράταση...