Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Κουβέλης: Εξαιρετικά πιθανές οι πρόωρες εκλογές το 2014

koyvelis microphone

Ο κ. Κουβέλης αναφερόμενος στο ενδεχόμενο βουλευτικών εκλογών μέσα στο 2014 τόνισε ότι, η αρνητική δυναμική των μέτρων που πρόκειται να ληφθούν, είναι εξαιρετικά πιθανό να οδηγήσει σε πρόωρες κάλπες κατά το τρέχον έτος.
Κληθείς να απαντήσει για τον εκλογικό στόχο της συμπαράταξης «Δημοκρατική Αριστερά-Προοδευτική Συνεργασία» υπογράμμισε πως είναι η μεγαλύτερη δυνατή στήριξη του προοδευτικού πόλου, που συγκροτήθηκε, ώστε να επηρεάσει αποφασιστικά τις εξελίξεις.
Εξάλλου ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς εξήγγειλε εκ νέου την ανάληψη πρωτοβουλίας ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς μετά τις ευρωεκλογές, επισημαίνοντας πως η ενότητα του χώρου είναι αναγκαία.

«Η προοδευτική κεντροαριστερά δεν μπορεί να είναι παρακολούθημα συντηρητικών - νεοφιλελεύθερων πολιτικών ούτε προσδεδεμένη στο άρμα της ΝΔ, αλλά δύναμη ικανή να μετατοπίσει τον άξονα των εξελίξεων σε προοδευτική κατεύθυνση», παρατήρησε ο κ. Κουβέλης.
«Δώστε μας δύναμη, για να δώσουμε λύσεις», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νίκος Παππάς: «Οι υποψήφιοι πρόεδροι να ανοίξουν τα χαρτιά τους. Τι λένε για την πολιτική στρατηγική και το καταστατικό;»

«Ο διάλογος πρέπει να πολιτικοποιηθεί», αναφέρει σε συνέντευξη του στα “Παραπολιτικά”, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,...