Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

30 Μαΐου θα ανακοινώσει η τρόικα τα κείμενα των μνημονίων - Τον Ιούλιο ο έλεγχος για 155 δεσμεύσεις και 12 προαπαιτούμενα!

«Η δουλειά μας στο ΔΝΤ είναι να χτίζουμε διάφορα οικονομικά σενάρια», ήταν η απάντηση του Ράις σε ερώτημα περί «σχεδίου Ζ» για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Ερωτηθείς αν υπάρχει ανάλογο σχέδιο σήμερα, είπε πως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο, ενώ πρόσθεσε πως δεν θα σχολιάσει το παρελθόν.

Η αποστολή του Ιουλίου

Στις 30 Μαΐου, το δ.σ. του ΔΝΤ θα εγκρίνει τη διπλή δόση προς την Αθήνα και θα ανακοινώσει τα κείμενα των ελληνικών Μνημονίων (των δύο εκ των τριών που εκκρεμούν), στα οποία περιλαμβάνονται και άλλες δεσμεύσεις που θα πρέπει να εκπληρώσει η Ελλάδα έως το 2016.


Ο κ. Ράις αναφέρθηκε προ ημερών και στην αποστολή του Ιουλίου, λέγοντας ότι θα έρθει μόνο τεχνικό κλιμάκιο, ενώ η μεγάλη αποστολή θα γίνει το Σεπτέμβριο. Στον έλεγχο του Ιουλίου θα εξεταστεί η πρόοδος για πάνω από 155 δεσμεύσεις των επομένων μηνών αλλά και για τα δύσκολα 12 προαπαιτούμενα του Ιουνίου- Ιουλίου (για τις δύο δόσεις των 2 δισ. ευρώ).
http://left.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κόβουν 3 στους 4 δικαιούχους από το κοινωνικό μέρισμα!

Κόβονται οι 3 στους 4 δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος, καθώς τα συναρμόδια υπουργεία βάζουν αυστηρά εισοδηματικά και περιουσιακά κρι...