Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Σε αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ αναβαθμίζεται η Ραχήλ Μακρή


Picture 0 for Σε αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ αναβαθμίζεται η Ραχήλ Μακρή
Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στους Ανεξάρτητους Ελληνες μετά την απόφαση του Πάνου Καμμένου να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το protothema.gr, ο πρόεδρος ετοιμάζεται να χρίσει την κυρία Ραχήλ Μακρή αντιπρόεδρο του κόμματος δίνοντάς της αυξημένες αρμοδιότητες για την ανασυγκρότηση του κόμματος αλλά και για την έναρξη διαλόγου με κόμματα που ανήκουν στην λεγόμενη «πατριωτική δεξιά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Κυριακής των ευρωεκλογών ο κ. Καμμένος κάλεσε στο γραφείο του την κυρία Μακρή και της ζήτησε να αναλάβει την προεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου που εως πρόσφατα κατείχε η ανεξάρτητη βουλευτής πλέον κυρία Χρυσούλα Γιαταγάνα. Η συνεδρίαση όπου θα ανακοινωθεί η συγκεκριμένη απόφαση και θα φανεί εάν θα τύχει ευρύτερης στήριξης ή αν θα προκαλέσει νέους
εσωκομματικούς κλυδωνισμούς θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη αμέσως μετά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Πάντως, σύμφωνα με συνεργάτες της βουλευτού η κυρία Ραχήλ θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα μόνο αν ο κ. Καμμένος της δώσει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων προκειμένου «να επιλέγει τα πρόσωπα που θεωρεί ικανά και να διώχνει όσους θεωρεί ότι δεν βοηθούν στην προσπάθεια του κόμματος».

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι εάν προχωρήσει η συμφωνία τότε η βουλευτής εκτός από την ανασυγκρότηση της δομής του κόμματος θα επιχειρήσει «ανοίγματα» τόσο προς τα δεξιά όσο και με εκπροσώπους κινημάτων της «πατριωτικής» Αριστεράς.
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...