Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Στήριξη Ομπάμα στην υποψηφιότητα Χίλαρι, μέσω… ABC

obama

Έμμεση στήριξη στην Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2016, εξέφρασε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, στο δίκτυο ABC, ο Μπαράκ Ομπάμα.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ σημείωσε πως θεωρεί τη Χίλαρι ιδιαίτερα αποτελεσματική πολιτικό, που θα μπορούσε να πετύχει και ως πρόεδρος της χώρας.
«Η Χίλαρι και εγώ είμαστε φίλοι», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος που το 2008 ήταν αντιμέτωπος με την πρώην Πρώτη Κυρία, για να λάβει το χρίσμα των Δημοκρατικών.
«Πιστεύω ότι επειδή διεξήγαμε την πιο μακρά εκστρατεία για το χρίσμα στην ιστορία και επειδή οι ομάδες μας ήταν αντιμέτωπες σε πολιτικό επίπεδο εξακολουθεί να υπάρχει η άποψη ότι όταν έγινε υπουργός Εξωτερικών ήταν λίγο σαν αναγκαστικός γάμος», εκτίμησε ο κ. Ομπάμα και σημείωσε πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Απλώς, είπε πως η Χίλαρι ήταν ικανή γι` αυτή τη θέση.

Οταν του ζητήθηκε να πάρει θέση για τις φήμες που θέλουν τη Χίλαρι να βάζει υποψηφιότητα για την προεδρία του 2016, σημείωσε:
«Δεν γνωρίζω τι θα κάνει, αλλά γνωρίζω ότι αν αποφασίσει να είναι υποψήφια για την προεδρία θα είναι πολύ αποτελεσματική».
http://ysterografa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η σημασία της αναδιάρθρωσης του χρέους το 2012 - Η συμβολή του Τσαρλς Νταλάρα

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους που συντελέστηκε το 2011 - 2012 εξακολουθεί να είναι επίκαιρη, κρίσιμη και ενεργός. Οι διεθνείς...