Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

«Τεράστια τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις»

Εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση και τις συνέπειες των Μνημονίων στους ένστολους που τσάκισαν μισθούς και συντάξεις. Δρώντας ως συγκοινωνούν δοχείο με την ακροδεξιά ΝΔ του Σαμαρά που άσκησε πολιτική με την ναζιστική ατζέντα και τους χρησιμοποίησε εναντίον των μεταναστών και των κοινωνικών κινημάτων. Ενώ η κυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ σχεδίασε και εφάρμοσε την ενσωμάτωση τους στο κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, ως τμήμα των επαγγελματικών-εφεδρικών/κρατικών και ιδιωτικών μηχανισμών που καλούνται να υποστηρίξουν τα δόγματα Άμυνας-Ασφάλειας κατά του εσωτερικού εχθρού, αγωνιζόμενου κόσμου της εργασίας.
Και όταν η κυβέρνηση τα έκανε πράξη όλα αυτά επιχείρησε να κλείσει τους ναζί στη φυλακή για να επαναφέρει τους «αποπροσανατολισμένους» γαλάζιους ψηφοφόρους στο μαντρί της ΝΔ. Με πρωταγωνιστή της επιχείρησης τον σύμβουλο του πρωθυπουργού και Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου Μπαλτάκο.
Παράλληλα, προσπάθησε να εξαγοράσει τους ένστολους με τα άθλια 500άρικα. Αυτός ήταν ο σχεδιασμός του «ΔΙΚΤΥΟΥ 21» και των τρομερών πολιτικών εγκεφάλων που το καθοδηγούν και κατευθύνουν τον Α. Σαμαρά.
Τι έκαναν τελικά; Απογείωσαν τη ναζιστική συμμορία. Ουσιαστικά αρνήθηκαν το βοήθημα σε αυτούς που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, τους 35άρηδες-40άρηδες υπαξιωματικούς-αξιωματικούς με τις τεράστιες ατομικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και το έδωσαν στους ΕΠ.ΟΠ.!
Η οργή και η αγανάκτηση των στρατιωτικών χτύπησε κόκκινο και τώρα τρέχουν να ψηφίσουν Χ.Α. και Καμμένο.
Έμπειρος στρατιωτικός αναλυτής, ανήσυχος για την κατάσταση που επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις και εξίσου προβληματισμένος από τα σχέδια Μπαλτάκου για «μια καλή Χρυσή Αυγή» της επόμενης μέρας, μας αποκαλύπτει ότι, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, η επιρροή της Χ.Α. σκαρφαλώνει σε πολύ σοβαρά ποσοστά στον Στρατό Ξηράς (και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το τι συμβαίνει στις Ειδικές Δυνάμεις), ενώ σημαντική αλλά σαφώς μικρότερη καταγράφεται η φασιστική επιρροή σε Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία. Δεν αφορά μόνο το χαμηλόβαθμο προσωπικό, αλλά σε διαφορετικά ποσοστά, αγκαλιάζει όλες τις βαθμίδες.
Πολύ σοβαρή όμως είναι η διείσδυση των ναζί και στις παραγωγικές σχολές, στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και στις σχολές υπαξιωματικών. Τουλάχιστον το 20% όσων φοιτούν σε αυτές δηλώνουν οπαδοί των φασιστών και είναι δέσμιοι αντιλήψεων συνομωσίας, δηλώνουν «εχθροί της Νέας Τάξης που θέλει το κακό της Ελλάδας», θεωρούν ότι «πίσω από όλα τα δεινά βρίσκονται οι Εβραίοι που σχεδιάζουν τον αφανισμό των Ελλήνων». Επίσης, άλλο ένα 20% των υποψήφιων στελεχών βρίσκονται πολύ κοντά σε αυτές τις απόψεις.
http://www.koutipandoras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Anonymous Greece: Αυτοί είναι οι Τούρκοι που έριξαν τις σελίδες των υπουργείων

Τα στοιχεία των δύο ατόμων που βρίσκονται πίσω από τα «χτυπήματα» σε ελληνικούς στόχους, δημοσίευσαν οι Anonymous Greece το βράδυ της Πα...