Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Βαρύ κλίμα και εσωστρέφεια στη ΔΗΜΑΡ

dimar ke
Ο Φώτης Κουβέλης έχει ξεκινήσει κύκλο συναντήσεων με ηγετικά στελέχη και βουλευτές και ήδη έχει συναντηθεί με τους Σπύρο Λυκούδη, Γιάννη Πανούση, Νίκο Τσούκαλη, Δημήτρη Αναγνωστάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις συναντήσεις έχουν εκφραστεί από ορισμένα στελέχη αντιρρήσεις για τη σύγκληση έκτακτου Συνεδρίου, ενώ η μειοψηφία δεν προτίθεται να θέσει θέμα παραίτησης του κ. Κουβέλη. Ωστόσο ζητούν να αναληφθεί η ευθύνη για την πολιτική γραμμή που είχε η ΔΗΜΑΡ (περί τρίτου πόλου) και τους χειρισμούς που έγιναν με την αποχώρηση από τη
κυβέρνηση έως τις εκλογές και να αλλάξει κατεύθυνση το κόμμα, διεκδικώντας ενεργή συμμετοχή στις διεργασίες της Κεντροαριστεράς.
Δεν λείπουν, επίσης, ορισμένες απόψεις για τη διαμόρφωση κυβερνητικής πρότασης με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα» είπε ότι αν βρισκόταν στη θέση τού Φώτη Κουβέλη «...θα είχα υποβάλει την παραίτησή μου στην Κεντρική Επιτροπή. Δεν του λέω να παραιτηθεί».
«Κάθε πολιτικό πρόσωπο μεταφέρει το ήθος και την αισθητική του» απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Χρήστος Μαχαίρας για την πρόταση να παραιτηθεί ο κ. Κουβέλης, ενώ δεν άφησε αναπάντητη και την προσωπική αιχμή σε βάρος του (σ.σ. του κ. Μαχαίρα) από τον Γρηγόρη Ψαριανό πως μπήκε από το παράθυρο μόλις είδε φως στη ΔΗΜΑΡ.
«Δεν υπήρχε κανένα φως, γιατί είχε φροντίσει να σπάσει όλες τις λάμπες. Κάναμε αγώνα για να ξαναβάλουμε φως» ήταν το αιχμηρό σχόλιο του κ. Μαχαίρα.
Οι συναντήσεις του κ. Κουβέλη συνεχίζονται την Τετάρτη με βουλευτές και στελέχη του κόμματος.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στις αγορές το Ελληνικό Δημόσιο με 30ετές ομόλογο

Σε νέα έκδοση ομολόγου 30ετούς διάρκειας προχωρά το Ελληνικό Δημόσιο , για πρώτη φορά μετά το 2021, με το μέγεθος της νέας έκδοσης να εκτιμ...