Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ο Κουβέλης “ξηλώνει” την τροπολογία Μανιτάκη!


Fotis-Kouvelis-Antonis-Manitakis

Το μέρος του Αντώνη Ρουπακιώτη φαίνεται ότι παίρνουν ο Φώτης Κουβέλης και η Δημοκρατική Αριστερά στην ενδοκυβερνητική κόντρα που ξέσπασε χθες λόγω της αιφνιδιαστικής τροπολογίας του Αντώνη Μανιτάκη για την ανάκληση της επιστροφής στο δημόσιο όσων συμβασιούχων έχουν δικαιωθεί από τα δικαστήρια.
Το όλο θέμα προκάλεσε σάλο, και κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων, και σύμφωνα με πληροφορίες ο Φώτης Κουβέλης δεν έκρυψε τη δυσφορία του όταν ενημερώθηκε σχετικά. Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης άλλωστε, ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικά το πρωί στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, ουσιαστικά προανήηγγειλε ότι ως το βράδυ θα έχει αποσυρθεί η τροπολογία Μανιτάκη.

Τόσο ο Αντώνης Ρουπακιώτης όσο και ο Αντώνης Μανιτάκης είναι στελέχη που προέρχονται από τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς, και προτάθηκαν για συμμετοχή στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, και μάλιστα στα απολύτως κομβικής σημασίας υπουργεία Δικαιοσύνης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, από τον Φώτη Κουβέλη, ενώ μέχρι και σήμερα στηρίζονται από τη Δημοκρατική Αριστερά.
ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...