Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Π. Ψωμιάδης: Με γονάτισαν!



Ξέσπασε χτες ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος ύστερα από μια μεγάλη περίοδο σιωπής έκανε δημόσια επανεμφάνιση. Μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας υπερασπίστηκε τον εαυτό του και το έργο που έκανε στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ εκμυστηρεύθηκε ότι έχει φτάσει πλέον στα όριά του.

«Δεν αξίζει η οικογένεια Ψωμιάδη μια τέτοια συμπεριφορά. Εχω γονατίσει οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά. Φτάνει πια. Τι θέλετε πια από τον Ψωμιάδη; Γιατί δεν υπήρχε ούτε κατάχρηση ούτε όφελος ούτε υπεξαίρεση γι' αυτά που μας κατηγορούν. Ολα έγιναν νόμιμα, δεν έχει χαθεί ούτε ένα ευρώ. Αντίθετα αφήσαμε ως διοίκηση
επιπλέον χρήματα στη Νομαρχία και στην Περιφέρεια» σημείωσε στο τέλος της παρέμβασής του ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος σε κάποια σημεία ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υπερασπίστηκε το έργο τόσο το δικό του όσο και του αδελφού του Διονύση. «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι εμένα, στα 65 μου χρόνια και ύστερα από 32 χρόνια τεράστιας προσφοράς, και τον αδελφό μου, που είναι 73 χρονών και με δεκαετή προσφορά στην αυτοδιοίκηση, θα έφταναν κάποιοι σήμερα να μας διασύρουν και να μας σέρνουν στη Δικαιοσύνη» σημείωσε ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι ευτυχώς που υπάρχουν οι Ενοπλες Δυνάμεις, η Εκκλησία και η Δικαιοσύνη. Σημείωσε ότι ο ίδιος έχει τιμωρηθεί πολύ αυστηρά από τη Δικαιοσύνη, την οποία και σέβεται,, ενώ συμπλήρωσε ότι κάποια στιγμή πρέπει να γίνει και μια αποτίμηση του έργου της Δικαιοσύνης.

Τέλος, έκανε κριτική και αυτοκριτική. «Εμείς οι πολιτικοί πρέπει να κάνουμε τη δική μας αυτοκριτική. Για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα ευθυνόμαστε εμείς οι πολιτικοί και τα κόμματα» σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ υποστήριξε ότι σήμερα στην Ελλάδα δεν υπάρχει δημοκρατία, γιατί δεν υπάρχει οικονομική ελευθερία. «Οπου δεν υφίσταται οικονομική ελευθερία και όταν ο Ελληνας πεινάει, δεν υπάρχει δημοκρατία» σημείωσε ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος γνωστοποίησε ότι έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Dimokratia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου