Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

«Να πετύχουμε τους στόχους μας, για να μην υπάρξουν νέα μέτρα»

«Να πετύχουμε τους στόχους μας, για να μην υπάρξουν νέα μέτρα»

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης αποκλείει το «κούρεμα» στις καταθέσεις


Πλεόνασμα και ανάκαμψη είναι οι δύο βασικοί στόχοι της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ Χρύσανθο Λαζαρίδη, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως θα πρέπει η κυβέρνηση να παραμείνει στους στόχους της έτσι ώστε να μην χρειαστούν νέα μέτρα.

Σε συνέντευξή του στη Real News, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, αναγνωρίζει ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει καλύτερους ρυθμούς σε ορισμένους τομείς, ενώ εκτιμά πως «όσο η κοινωνία αντιλαμβάνεται ότι δεν το παλεύουμε απλώς, αλλά αρχίζουμε να το κερδίζουμε, η κυβέρνηση αυτή γίνεται πιο ανθεκτική».


Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, η Ελλάδα είναι θωρακισμένη και δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν θα υπάρξει «κούρεμα» καταθέσεων στη χώρα μας. Ο υπουργός Επικρατείας εκτιμά πως τον Δεκέμβριο ενδέχεται να υπάρξει νέο κούρεμα του ελληνικού δημοσίου χρέους, ενώ προαναγγέλλει εμμέσως νέες πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για το θέμα της ΑΟΖ.
newsdeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημόσια Υγεία… στη Χάρυβδη

Του Κώστα Λουλουδάκη (Ιουλιανού) «Κυρίαρχος είναι όποιος αποφασίζει για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης» Carl Schmitt,  Πολιτική Θεολο...