Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ντ. Μπακογιάννη: Εξεταστική για την σπατάλη στην υγεία

thumb

Σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής εισηγείται η κ. Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να διερευνήσει περιπτώσεις υπερτιμολογήσεων σε ιατρικές εξετάσεις, ιατρικές συσκευές και ειδικά υλικά, καθώς και σπατάλες στη χρήση φαρμάκων εντός των νοσοκομείων.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας αναφέρει ότι δια στόματος του αρμόδιου υπουργού επιβεβαιώθηκε «αδίστακτο κερδοφόρο παιχνίδι ενός ευρύτατου κυκλώματος ανθρώπων με τη φαρμακευτική δαπάνη και ειδικότερα τα ιατρικά υλικά που αγοράζονταν σε τιμές όχι απλώς διπλάσιες, αλλά συχνά πολλαπλάσιες του πραγματικού τους κόστους».
«Ποιοι ήταν οι κατά τον κ. Λοβέρδο 'ενδιάμεσοι'; Πώς διασφάλιζαν την 'ομαδική τύφλωση' όλων όσοι είχαν ευθύνη για τις σχετικές αγορές και το πραγματικό κόστος των αγοραζομένων; Ποιοι πλούτισαν παράνομα και μπορεί ο φορολογούμενος να πάρει πίσω μέρος έστω του παράνομου αυτού πλούτου;» αναφέρει η κ. Μπακογιάννη.
to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Τα διλήμματα των υποψηφίων μία ανάσα πριν την κάλπη της Κυριακής – Το πρόγραμμα και οι στοχεύσεις

Στην τελική ευθεία για την κάλπη της 6ης Οκτωβρίου βρίσκονται οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κά...