Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Τρέμει για τον Πειραιά η Ντόρα


dora bakoyanni.jpg
Απίστευτο παρασκήνιο παίζεται στον Πειραιά μεταξύ της Δημοκρατικής Συμμαχίας και των ανθρώπων που προσεγγίζουν οι συνεργάτες της Ντόρας προκειμένου να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο να γίνουν διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές με λίστα έχει φέρει τα πάνω κάτω, αφού πλέον κανείς δεν θέλει να ρισκάρει. Είναι χαρακτηριστικό, πως ο μέχρι πρότινος... σίγουρος Χρήστος Αγραπίδης κάνει "νερά" στους ντορικούς, αφού υπογραμμίζει σε όλους τους τόνους, πως αν το όνομά του δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος.
Ωστόσο, η Ντόρα δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα στον πρώην δήμαρχο, αφού είναι κοινό μυστικό, πως περιμένει με αγωνία την κατάληξη των δικαστικών περιπετειών του Πέτρου Μαντούβαλου, στον οποίο σχεδιάζει να προτείνει την θέση του επικεφαλής της λίστας του Πειραιά. Βέβαια, ο Μανιάτης δικηγόρος "φλερτάρει" και με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ενώ είναι γνωστό σε όλους, πως το μεγάλο του όνειρο είναι να επιστρέψει στην ΝΔ.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...