Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Εκτός θέματος η Ν.Δ.


samaras.jpg
 Την ατζέντα της επικαιρότητας προσπάθησε να αλλάξει ο Σαμαράς χθες το απόγευμα και πήγε στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο από όπου κατηγόρησε την κυβέρνηση για τη ματαίωση των εκλογών στα Επιμελητήρια.
Είναι προφανές ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. βρέθηκε σε αδιέξοδο με την υπόθεση των καταληψιών της Νομικής αφού οι δικοί του δεν τον ενημέρωσαν σωστά , με αποτέλεσμα η Νέα Δημοκρατία να τεθεί εκτός παιχνιδιού για το συγκεκριμένο ζήτημα .
Το αίτημα δε της Ν.Δ. για κατάργηση του ασύλου δεν προβλήθηκε καθόλου , αφού το θέμα εκείνη τη στιγμή δεν ήταν η κατάργηση αλλά η κατάλυση του ασύλου από τους μετανάστες κάτι για το οποίο γράφουμε από προχθές.
Ο Νάκος προσπάθησε να σώσει την παρτίδα και με συνεχείς ανακοινώσεις κατηγόρησε προσωπικά τον Παπανδρέου για ολιγωρία αποδίδοντας παράλληλες ευθύνες στον Παπουτσή αλλά η παρέμβαση του δεν είχε καμία τύχη από τα κανάλια.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...