Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Σκούρα τα πράγματα για την Ντόρα

dora bakoyanni.jpg
Μπορεί τα ποσοστά του δικομματισμού να βρίσκονται στο… ναδίρ, απ’ ότι φαίνεται, όμως, η
Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας δεν… τραβάει. Είναι χαρακτηριστικό, πως σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της Kapa Research, ο νέος φορέας συγκεντρώνει κάτω από 3%. Το γεγονός αυτό, καταδεικνύει περίτρανα την αδυναμία της πρώην υπουργού να «ψαρέψει» απογοητευμένους από το πολιτικό σύστημα ψηφοφόρους.
Τα αρνητικά για την Δημοκρατική Συμμαχία ευρήματα των δημοσκοπήσεων έχουν προκαλέσει πανικό στο στρατηγείο της Ντόρας στην Συγγρού. Σε μια προσπάθεια να ανατρέψουν το κλίμα, η ανεξάρτητη βουλευτής και οι συνεργάτες της ετοιμάζουν επικοινωνιακή αντεπίθεση διαρκείας, η πρώτη φάση της οποίας θα περιλαμβάνει την επίσημη ένταξη των Αυγενάκη και Κοντογιάννη στο κόμμα. Επόμενο βήμα θα είναι η επιχείρηση σύστασης ανεξάρτητης κοινοβουλευτικής ομάδας με την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, η είσοδος της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην νέα Βουλή κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση φαντάζει. Εξάλλου, όσοι από το περιβάλλον της "Ψηλής" μιλούσαν για ποσοστά γύρω στο 15% έχουν καταπιεί ήδη την γλώσσα τους...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου