Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ηλίθιο σχέδιο της Αυστραλίας OA

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Θέλουν να ανοίξουν τοξικό ανθρακωρυχείο δίπλα στον μαγευτικό Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο! Είναι ένα παρανοϊκό σχέδιο, αλλά έχουμε μια ευκαιρία να τους σταματήσουμε. 

Η αυστραλιανή κυβέρνηση θέλει να δώσει 1 δισ. δολάρια για να φτιαχτεί το κολοσσιαίο συγκρότημα εξόρυξης άνθρακα που μπορεί να καταστρέψει τον παραδεισένιο βυθό όπου ζουν θαλάσσιες χελώνες, κοράλλια και τροπικά ψάρια. Το δάνειο, όμως, πρέπει πρώτα να εγκριθεί από μια ανεξάρτητη επιτροπή, στην οποία δεν έχει ασκηθεί ποτέ πριν δημόσια πίεση. 

Ήρθε, η ώρα να νιώσουν τη δική μας πίεση. Βοήθησε να φέρουμε αυτή τη δολοφονική συμφωνία
στο παγκόσμιο προσκήνιο με 1 εκατ. υπογραφές και μια μαζική εκστρατεία στα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.

Υπόγραψε εδώ για να σώσουμε τη Θάλασσα των Κοραλλιών

Ο Ύφαλος είναι ο μεγαλύτερος ζωντανός οργανισμός στον πλανήτη μας και ένα από τα 7 θαύματα του φυσικού κόσμου. Αλλά οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι κυριολεκτικά ψήνεται μέχρι θανάτου από την κλιματική αλλαγή που υπερθερμαίνει τη θάλασσα. Αυτό το συγκρότημα εξόρυξης άνθρακα θα είναι τόσο μεγάλο, που θα χειροτερέψει την υπερθέρμανση, απειλώντας τον Ύφαλο αλλά και όλους μας! 

Η αυστραλιανή κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, αλλά οι εκθέσεις δείχνουν το συγκρότημα άνθρακα θα κοστίσει στους φορολογούμενους περίπου 680.000$ για κάθε νέα θέση εργασίας. Το σχέδιο είναι πραγματικά ηλίθιο.

Αυτή είναι η κρίσιμη στιγμή για το δολοφονικό ανθρακωρυχείο:
 Η εταιρεία είναι πνιγμένη στα χρέη και, χωρίς αυτό το δάνειο, τα οικονομικά της μπορεί να καταρρεύσουν. Βοήθησε να σταματήσουμε τη συμφωνία που θα σκοτώσει τον Ύφαλο — πρόσθεσε τη φωνή σου:

Υπόγραψε εδώ για να σώσουμε τη Θάλασσα των Κοραλλιών
Το Avaaz έχει κινητοποιηθεί πολλές φορές για να μπλοκάρει τη χρηματοδότηση αυτού του συγκροτήματος εξόρυξης άνθρακα. Αυτή ίσως είναι η τελευταία φορά. Ας πετύχουμε μαζί μια ιστορική νίκη για τον πλανήτη και τις μελλοντικές γενιές.

Με ελπίδα,
Oliver, Danny, Mais, David, Andrew, Alice και όλη η ομάδα του Avaaz 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!